Kväller

Vilken dag det blev. Posten kom inte som den skulle så nu ligger jag lite efter med jobbet.
På eftermiddagsfikat busade jag med Balou (arbetskamrats vovve) och han fick tag i näsan och bet tag så det blev ett stort jack. Fick åka till vårdcentralen men slapp stelkrampspruta då den räcker i 20 år. Ska tvätta med acolsprit ett par gånger om dagen istället.
Bjöd älskling på stuvade makaroner och ugnstekt falukorv och sedan mös vi i soffan innan han stack iväg på fotbollsmatch. Matchen är slut om ett par minuter och jag håller tummarna hårt att Garmin tar hem vinst även denna tisdag.
Ska krypa ner under täcket nu och vänta på att älsklingen kommer hem och kryper ner brevid mig.

Sov så gott allihop!


Jag och älskade lilla Amelie. Vilken mysig stund vi fick. Jag älskar både henne och hennes underbara mamma, min barndomsvän, Helén. ♥

20100831

God morgon!
Vilken fin morgon vi har. Solen lyser och höstkylan börjar komma. Blir härlig frisk luft ute.
Sista dagen i augusti idag. Hur känns de...? Lite jobbigt är det allt. Trots att man nu får ta på sig alla mysiga koftor och plocka fram stövlarna så går vi mot mörkare tider och det känns inte riktigt bra ännu. Men vi kan börja tända ljus igen och det är såklart mysigt.

Gårdagen blev jättebra. Det gick bra hos kuratorn och M blev nöjd med middagen, eller middag och middag, tonfisksallad blev det med alla möjliga tillbehör. Gott var det i alla fall. Avslutade med ananas. Gottit!

Idag började jag med powerwalk. Var för trött för löpning. Vi får hoppas att jag klarar loppet på torsdag ändå.
Bara jag inte har för mycket träningsvärk efter handbollen imorgon. Haha.

Nu ska jag gå och kolla posten. Jag hoppas för en gång skull att det ligger hur myckets som helst i mitt fack för annars får jag sitta och ringa runt till mina kunder om att jag har semester nästa vecka. Måste vara klar med alla momsar innan Stockholm. Nu kör vi.

Puss och kram

20100830

Hej måndag!
Vilken helg jag har haft. Kräftskivan hos mamma och pappa i lördags blev grym.
God mat, gott att dricka och härigt sällskap. Jag och mamma dansade till ett på natten :)
Pappa och älskling njöt av whiskey. Vi somnade väldigt gott på lördagsnatten.

Igår tillbringade vi halva dagen på Ikea. Fick med oss en hel del därifrån som vanligt.
Eftermiddagen spenderades en stund och mamma och pappa och sedan hos M´s mormor och hans mamma.
Bingolotto stod på schemat men ingen av oss vann något. Vad är det man säger: Tur i kärlek, Otur i spel??!
Jag har åtminstonde fått världens finaste kärlek.

Idag har jag fått en hel del gjort på jobbet och om en liten stund ska jag bort till ungdomsmottagningen för lite prat. I eftermiddag tänker jag bjuda M på middag och kvällen spenderas nog i soffan. Först blir det en långpromenad. Solen skiner så man får passa på. Imorse blev det ingen löptur då jag glömt mina löparskor hos mamma och pappa men en promenad på 40 minuter blev det åtminstonde. Imorgon får det bli lite löpning för på onsdag drar handbollen igång :)

Puss och kram


Jag älskar dig till månen och tillbaka ♥

20100828

Underbara lördag! Solen skiner och ikväll ska jag och älskling på kräftskiva hos mamma och pappa :)
Dagen började med regn men det gjorde inte mycket för då hann jag städa undan i lägenheten, plocka undan all nytvättad tvätt och dammsuga.
När solen kikade fram runt elva åkte älskling iväg till Lager157 och jag åkte med mamma och pappa och småhandlade det sista inför kvällen. Fick även tag i en höst/vinterjacka. Äntligen. Gäller att vara ute i god tid. Förra året letade jag överallt men de var såklart slut. En Didriksson blev det. I grön/grå. Får fota och visa er. Den är grymt snygg så nu längtar man nästan lite efter hösten :)

Nu är jag hemma en snabbis och har slängt ihop en kladdkaka som står i ugnen. Blir en dusch också och sedan ger jag mig bort till mamma och pappa och börjar med maten. Ett par glas vin blir det nog också med mamma :)

Hoppas ni också får en underbar kväll!

Happy lördag!!

Puss och kram

Jag och älskling en kväll vid havet i somras....

20100827

Heeej fredag!
Veckans bästa dag är här och det känns verkligen i hela kroppen. Jag bubblar av lycka och glädje idag :)
Imorse berättade älskling att han och grabbarna äntligen bokat resa till Turkiet så idag kunde jag gå in och boka mina tågbiljetter till Stockholm. Så den 8-13 september befinner jag mig i Stockholm hos världens bästa Ida. Åh jag kan knappt bärga mig. Jag hoppas att nästa vecka springer iväg så det blir vecka 36 och jag får hoppa på tåget på onsdagen.
Sen fick jag reda på en annan sak också men den kan jag tyvärr inte berätta om nu. Men så fort det är spikat så lovar jag att ni är först att veta.

Shoppingen igår gick sådär faktiskt. Tråkigt för mig med bra för plånboken :)
Blev bara en långärmad träningströja från Intersport. Invigde den redan imorse på löprundan och jag är mycket nöjd. Nu har jag dock väldig träningsvärk så imorgon får det bli en långpromenad istället.

Nu ska jag jobba på. Om en timma ska jag på ett besök hos farbror doktor.

Puss och kram

Shopshop

Nu hoppar jag på min rosa fina cykel och trampar hemåt. En snabb dusch och sedan en promenad till Frölunda Torg står på schemat. Där blir det lite shopping med världens bästa älskling och en sväng in på banken.

Vi hörs lite senare.

Puss och kram

♥ Kappahl

Inne en snabbis på Kappahls hemsida då jag inte varit i butiken på ett tag eftersom pappa varit sjukskriven och jag har försökt med ett litet köpstopp. Gått sådär faktiskt....
Först måste jag ge ett plus för hemsidan, jättefin har den blivit. Sedan vill jag ge ett ännu större plus för deras kollektion A folklore tale. Hur fina grejer som helst så idag när jag ska till banken kommer jag även göra ett besök på Kappahl. Hoppas det finns kvar i butiken på Frölunda Torg.

Två favoriter:




Hittade även en väska som jag bara måste klämma på. (Att jag precis köpte en ny väska hör inte hit, man kan väl aldrig få för många väskor?!).
 

Den här klänningen är från vanliga kollektionen men absolut lika fin som de andra två. Hur ska jag kunna välja?

Vad tycker ni?


20100826

Hej på er!
Imorse kunde jag äntligen ge mig ut på en löprunda igen. 15 minuter är inte mycket att skryta med men med en förkylning och ett par dagars uppehåll så är jag ändå nöjd. Blev lite situps, armhävningar och benböj innan jag intog duschen. Frukost i magen och på med kläder så var jag redo att hoppa på cykeln till jobbet.
Nu är jag här och har satt igång dagens arbete. Ett par som är lediga idag så det är väldigt tyst och lugnt på kontoret.

I eftermiddag ska jag till banken och kvällen tror jag spenderas i soffan bara.
Hoppas att älskling och hans gäng får tummen ur och bokar den där resan till Turkiet v.36 så jag kan boka mina tågbiljetter till Stockholm. Vi behöver båda två komma bort ett tag. Ser fram emot ett par dagars semester igen.

Nu jobb.

Puss och kram

Paris i juni i år, gissa om jag längtar tillbaka!!!

Hej hå hej hå

NU ska jag hoppa på min rosa hoj och ta mig hemåt. Jag hoppas jag klarar mig från ännu en skur. Har sett lite ljusare ut här på eftermiddagen.
När jag kommer hem ska jag och älskling laga fiskgratäng, tvätta ett par maskiner och sedan bara mysa.

MISSA INTE Fångarna på fortet ikväll, Fotbollslaget möter HANDBOLLSLAGET!!! :)

Puss och kram

Hjälp sökes

Kommer ni ihåg att jag häromdagen skrev att jag skulle bläddra i kurskatalogen som låg i brevlådan?
Ja i alla fall jag bläddrade genom dem ett par gånger och mina ögon föll på gitarrlektioner. Har ända sedan vi var på D´s land där den andra D spelade massa gitarr varit sugen på att kunna spela själv. Så mysigt att sitta ett par stycken och spela lite och tralla ett par toner. Så jag bestämde mig att jag ska börja en nybörjarkurs. 12*3 timmar. Det är bara ett litet problem. Jag har ingen gitarr. Så nu tänkte jag att ni skulle hjälpa mig att finna en. Behöver inte vara värstig grejen och helst lite billigare variant att börja med. En vanlig ska det vara, aukustisk gitarr heter det då va? Haha ja ni ser ju hur mycket koll jag har :) Därför som jag ber om hjälp.

Tack på förhand! :)


20100825

Jag har fått dålig diciplin på mig själv, valde att sova en halvtimma längre istället för att ge mig ut på en löptur. Fast jag vet att jag mår mycket bättre när jag får röra på mig innan jobbet och fast att jag vet att den där halvtimman sömn ger varken mer eller mindre. Suck. Men jag skyller på att det vräkte ner utanför.
Under frukosten avtog regnet så jag bestämde mig i alla fall ganska snabbt för att ta cykeln till jobbet. Precis innan jag gick ut genom dörren så kom det en skur men den gick över fort. - Nu kan det inte komma mer regn, tänkte jag och trotsade vädergudarna och hoppade på cykeln. Hann väl cykla tre minuter innan första skuren kom. Sedan kom det tre skurar till under de 15 minutrarna det tar för mig att cykla bort till jobbet. Gissa vem som var dränkt som en katt. Tur jag hade torra kläder liggandes på jobbet för några regnbyxor hade jag inte dratt på mig.
  
Nu sitter jag här, torr och nöjd med mig själv att jag åtminstonde fick den lilla motionen på cykeln. Jag ska komma igång med min träning igen, så är det bara. Nästa onsdag drar handbollen igång och på torsdagen så ska jag och tre tjejer till från jobbet springa "Kom-igång-loppet" på 5 km i Slottskogen. Hoppas det blir bättre väder då bara. Ni kan väl hålla en tumme.

Nu blir det jobb. Ska hinna med så mycket som möjligt denna veckan så jag kan boka min resa till Stockholm :)

Först blir det att skicka iväg ett par mejl.

Puss och kram

P.S Ni är ganska värdelösa på att kommentera för tillfället! Kom igen nu :)

Sova natten

Här är man duktig och promenerar hem och vad händer då...? De kommer världens regnskur, två gånger. Var alldeles dränkt när jag kom hem så det blev en varm dusch och mjukiskläderna på.
Maten blev enkel, köttbullar med potatis och lingon. Imorgon kör vi på fiskgratäng, jag längtar redan.
Nu ska jag kika klart på Timeout, min Claes är ju med idag så sitter och ler mest hela tiden. Sen blir det varma sängen. Imon blir det upp för en löptur innan frukost.

Vi hörs imon igen. Natti natt!

Dagens tips

Oskar Linnros - Från och med du

 (Klicka på bilden så kommer du till låten)

20100824

God morgon världen!

Shit vad trött jag var imorse. Kom mig inte ur sängen förrän klockan var kvart i sju och då var det för sent att ge sig ut på en löptur. Någon cykeltur blev det inte heller för det blåser storm i Göteborg idag. Jag tar igen det med en långpromenad i eftermiddag istället. Hoppas jag har lite mer pli på mig själv då. Har i alla fall packat ner kläder för en snabb promenad hem. Och regnjacka har jag hängande på jobbet också så jag har inte mycket att skylla på inte.

I eftermiddag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. M spelar första matchen med Garmin FC efter sommaruppehållet så den kanske man skulle åka in och kika på. Men den börjar inte förräns kvart över nio.
Någon som har lust att hitta på något innan dess? Hojta till isåfall. Sällskap mottages gärna :)

Nu ska jag börja bråka med checkavstämningarna här. Håll tummarna för mig att det stämmer på en gång.
Har en känsla av att det inte kommer göra de dock för det var en hel del strul i junimånad.
Nä nu kör vi igång denna jobbtisdag.

Puss och kram

Natti natti

Ja måste nog faktiskt tycka att Timeout var roligare förr. Eller så är jag för trött helt enkelt.
Nu tar jag med mig kurskatalogen som kom på posten idag och lägger mig i sängen och kikar lite.
Utanför står regnet som spön i backen. Hur ska det gå med min träning om det regnar såhär imon.... Suck!
Hoppas det ger med sig under natten.

Sov så gott mina vänner!

20100823

Heeej!
Jag blir jättesugen på att blogga när jag kikar in hos er allihop men jag vet liksom inte vart jag ska börja någonstans då det var så längesedan jag skrev. Ska jag skriva om vad som hänt, om vad som ska hända eller ska jag helt enkelt bara fortsätta skriva som om jag inte varit borta. Hm.
Har inte hänt någon jättestor nyhet sen sist. Jag har jobbat på en hel del, väntade ju ganska mycket jobb på mig efter semestern. Jag har umgåtts en hel del med vänner och familj, varit hos en sjukgymnast och kollat upp ryggen men jag var för dålig för att gå där så nu ska jag tillbaka till en läkare. Har i och för sig börjat komma igång med träning, en halvtimma löpning/powerwalk innan frukost och sedan cykling till och från jobbet. Stor omställning och jag kan säga att jag mår så mycket bättre. Nästa vecka drar även handbollen igång. Japp jag ska börja spela igen och det ska bli hur skoj som helst. Hoppas ryggen pallar bara.

Idag har jag spenderat kvällen hos världens bästa Helén och hennes lilla Amelie som blir sju veckor imon. Som hon växt sedan jag såg henne sist. Då var hon ju bara ett par dagar gammal. Vi ses på tok för sällan men det ska vi ändra på nu.

Planeras en hel del i höst också. Berättar lite som det kommer.

Nu ska jag kika lite på Time Out, har precis sett avsnittet av Fångarna på Fortet. Man reser tillbaka lite i tiden minsann. Känns som man är tio igen typ :)

Ha en fin kväll allihop. Jag hoppas jag är tillbaka nu :)

Puss och kram

20100809

God kväll i mörkret!
En ny vecka är här. Känner mig bättre till mods idag. Har precis sett säsongsfinalen av Lotta på Liseberg. Tror jag blev lite småkär i Tommy Körberg så jag sitter och lyssnar på honom nu.
Undrar vad man skulle göra utan musik. Då skulle jag nog inte känna mig lite hel. Det hjälper mot allt.

Blev långpromenad innan jobbet och cykling i regnet dit. Börjar hända saker på vågen nu så det känns jättebra.
Mötte Annette påvägen så vi fick en liten pratstund innan jobbet.
På jobbet var jag sedan till sju ikväll och när jag kom hem blev jag bjuden på god mat av min älskade M. Kycklingwook. Mums!

Nu ska jag kika runt här en liten stund och sedan blir det sängen. Var dåligt med sömn i natt så hoppas de blir bättre på den fronten sen.

Puss och kram


20100808

Först börjar jag att gratta mina föräldrar som idag har varit förlovade i 29 år.
Undrar om jag och M fortfarande är ihop 2037?

Helgen har varit ganska bra. Inte gjort så mycket. Mest umgåtts med pappa och gått långa promenader.
Känt mig lite nere och hängig men imorgon börjar en ny vecka så då är jag nog på G igen.
På tisdag börjar Kulturkalaset här i Göteborg så jag hoppas att de blir fint väder så att man kan vara i stan en del. Ta ett glas vin i solen som förhoppningsvis visar sig.

Nu ska jag och M göra oss varsin äggsmörgås och sedan mysa så jag tror att jag ska stänga av datorn.

Berätta för mig vad ni har gjort för bus i helgen!!

Puss och kram

20100806

Hej på er!
Igår glömde jag helt av bloggen och idag har jag så ont i kroppen att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Antagligen inte någon idé att jag försöker skriva något vidare inlägg heller för jag är varken glad eller trevlig när jag har så ont som jag har nu.
Helst av allt skulle jag vilja gå hem och lägga mig ner och dö men vad gör man inte för jobbet.

Slutgnällt.

Puss

..

Tack älskling för hjälpen!!!

<3

 
Jag saknar dig min crazy girl!

Radbyte?

Sedan jag bloggade via telefonen på semestern så vill inte radbytet vara med när jag är här inne och skriver.

Någon som kan hjälpa mig med detta bekymmer? Så jobbigt att läsa en lång text tycker jag...

20100804

God morgon! Blev inget mer inlägg till er igår.
När jag väl lyckats ta mig hem på cykeln igår så la jag mig i ett mörkt rum och sov ett par timmar. Migränen slog till som aldrig förr. Tappade till och med en viss del av synfälltet ett tag. Lite läskigt faktiskt.

När underbara M kom hem gjorde han mat åt oss och den pillade jag i mig och gick sedan och la mig igen. Så min tisdag bestod mest av sömn faktiskt. Klockan ringde återigen klockan sex imorse och då blev det promenad och löpning i 30 minuter. Känner mig lite stolt men jag blir ju piggare och orkar dagen lite bättre. Huvudvärken finns med idag också men inte lika stark som igår. Jag hoppas den inte slår till mer för jag har inte tid att halka efter på jobbet. Momsen ska vara klar om två veckor. De ska nog gå bra. Nu ska jag kontera lite fler kassarapporter och sedan är det dags att sätta på kaffet. Första veckan tillbaka och jag får kaffeveckan direkt. Betyder att jag ska baka kaka imorgon. Har ni några förslag på vad jag kan baka? Helst något utan choklad. Puss och kram

20100803

Heeej mina vänner! Nu är jag äntligen tillbaka. Trodde jag skulle blogga en del på semestern men så blev det tyvärr inte. Jag ägnade den mesta tiden åt min underbar M. Vi har levt i en semesterdröm och hunnit med en hel del under våra tre veckor. Badat och solat, spelat minigolf, grillat massor med både vänner och med mamma och pappa, besökt Ullared, varit i Danmark, haft fest, kikat på alla djuren i Borås djurpark, hälsat på farmor, varit hos syster med sambo på pubkväll med sång, sett nya Beck-filmen på bio, haft myskvällar och den sista veckan spenderades på Gotland. En otroligt vacker ö och jag kommer absolut att åka tillbaka dit. Vi bodde tio minuter från ringmuren i Visby så där storsade vi nästan varje dag. Vi åkte även till Fårö och kikade på massa vackra raukar. Äta middag ute varje kväll är verkligen lyx. Nu är man tillbaka i vardagen igen med jobb. Det känns över förväntan bra. Kommit igång med träning också. Igår blev det promenad i 30 minuter innan frukost och en promenad med Bamse efter en god grillmiddag hemma hos mamma och pappa. Idag blev det promenad 15 minuter och löpning 15 minuter innan frukost och sedan cykling 15 minuter hit till jobbet. Känner mig pigg och glad och har inte lika ont i ryggen. Weeei! Nu ska jag jobba på här men jag lovar att snart skriva igen! Puss och kram

RSS 2.0