Slut för idag

Nu blev det en sen kväll iaf. Känner mig nära till ett psykbryt så nu går jag och kryper ner i en nybäddad säng.
Imorgon börjar vi tidigt. Suck.

Idag har jag hunnit med städ, matlagning, tvättning, bäddat sängen, duschat och betalt räkning.

Vi hörs imon, pigga och glada, right!

Hej hå!

Jahopp då har jag gjort mitt på jobbet för idag. Nu ska jag promenera hemåt.
Idag står tvätt, städ och betalning av räkningar på schemat. Lite gos med M blir det nog också hoppas jag.

Måste bara säga att tonfiskbaguetten på lunchen idag var jättegod :) (Intresseklubben antecknar).

Walk a mile in my shoes

Här har ni nya skon. Kunde tyvärr inte inviga dem idag då det regnade imorse men imorgon ska solen vara tillbaka så då åker de på.
199:- på Din Sko rean. Som hittat :)

20100630

God morgon onsdag!
Var inte så jobbigt att komma upp imorse som jag trodde när jag släckte lampan strax efter halv ett igår. Var tvungen att läsa ett par sidor i min nya bok, Min vän Henry. Riktigt bra bok. Handlar om en autistisk pojke och hans resa genom livet. Hans mamma som berättar. Rekomenderas.

Vädret däremot, det är stora gråa moln på himlen och det hänger regn i luften. På radion hör jag hur fint de har i Stockholm. Jag vill också ha sommarvärme nu. Längre än ett par dagar. När bryter den riktiga sommaren ut?

Nu tar jag tag i dagens arbete. Är klar med de majmomsar som legat. Nu väntar jag på att resten ska komma in. Förhoppningsvis under denna veckan. Sålänge börjar jag på junimomsarna för att ligga bra till efter semestern.

Bara arbetsdagar kvar innan semester :)

Puss och kram

Var bara tvungen!


Jag älskar dig högst! ♥

New shoes

Glömde ju säga, när jag promenerade hemåt hörde jag på radion att Din Sko hade sommarrea så jag var ju bara tvungen att springa in på Frölunda Torg och kika. Där hittade jag ett par grymt snygga sandaler.
Lovar visa er imorgon, sängen kallar!

Närmare midnatt

Nu är jag hemma igen. Klockan är strax efter halv tolv och om bara ett par timmar så ringer klockan och det är dags för jobb. Puh. Kommer vara lagom trött imon. Men det är det väl värt för jag har haft en underbar kväll tillsammans med Annette och Lotta, ni är dunderbara tjejer.

Hämtade upp Lotta halv sex och styrde mot hamnen där henne båt låg. Körde ut en bit och sedan kastade vi ankare för att äta en matbit. Annette bjöd på pastadsallad med korv och fetaost. Hur gott som hellst. Kunde knappt sluta äta. När vi suttit och tjötat en bra stund drog molnen ihop sig så vi lossade ankare och körde in mot hamn igen. Lagom till när vi var färdiga med båten kom ösregnet. Då satt vi skönt i bilen :)
Skulle släppa av Lotta påvägen hem men vi fastnade där och följde med upp istället. Så där har vi tillbringat vår kväll till halv elva ungefär. Då körde jag hem Annette och nu har jag tvättat av mig och laddar upp lite bilder. Tänkte ni skulle få se ett par från båtturen men den verkar aldrig bli klar trots att jag sitter vid M´s dator.

Testar en gång till.

  

Så fler bilder kommer, nu måste jag sova.

 

Puss och kram


Båtliv

Nu blir det promenad hem för att byta om till kläder som lämpar sig för en båttur.
Ja ni lästa rätt, Charlotte ska ut på havet. Tillsammans med underbara Annette och Lotta. Åh det ska bli hur skoj som helst. Skriver mer när jag kommer tillbaka hem.

Puss och kram


Ego


Toves dop 19/6-10. Jag agerade filmare under dopet och presentöppningen :)
Fler bilder från dopet kommer.


Lite lyx

Nu ska jag gå in i rummet brevid mig och få en halvtimmas massage.
Välbehövligt och välförtjänt.

20100629

Hej bloggen och alla ni andra såklart :)

Förlåt att jag inte varit inne på lång tid. Har hänt så mycket skoj som jag absolut har velat skriva om men jag har lite glömt bort det. Var min älskade Ida som påminde mig alldeles nyss så självklart måste jag ju kika in här och skriva ett par rader. Skulle gärna skriva om hur jag haft det i juni men det får komma lite senare för just nu är jag mitt uppe i en kund och vill inte bryta mitt upp i den.

Men nu vet ni att jag lever och jag lovar att vara tillbaka snart igen. Bloggvärlden är himla rolig och jag kikar fortfarande in hos er så jag vet att ni lever.

Puss och kram


Jag och Tove dagen före hennes dop, 18 juni 2010


20100616

Shit vad jag har varit dålig på att skriva här då. Ni får förlåta mig men det har varit fult ös på jobbet och ännu mer fullt ös hemma. Massor som ska hinnas med innan jag tar långledigt och åker till Världens bästa Ida i Stockholm imorgon. Kommer vara där torsdag-måndag och på lördag blir det dop för lill-tösen. Kommer bli jättebra. Hoppas vädret är med oss så vi kan vara ute en massa.

Vad har hänt i veckan? Jo fullt upp på jobbet då förstås och sedan har jag hunnit med att städa, laga massa god mat, mysa med M, sista kuratorbesök för sommarn, sola, se Garmin FC vinna över Vällsjö med 2-1, fixa en trasig nagel hos N, packa resväskan, handla doppresent, promenad.

Idag blir det mys med mina tre Paristjejer på stan efter jobbet. När jag kommer hem blir det ännu mer mys med min fina M. Kommer bli en bra dag idag. Solen lyser och då kan det inte gå fel :)

Ha de så gott i värmen!

Puss och kram

20100611

Nu åker jag till N så hon kan fixa mina naglar fina igen.
Har varit en hektisk dag på jobbet men jag HANN :) Weeei. Alltid lika duktig :) Beröm till mig själv.
Nu blir det helg och fredagsmyyyyyyys!

Puss och kram


20100610

Hej mina sköna!
Torsdag idag och en dag kvar till helg. Såå skönt. Ska sova länge och bara ta det lugnt är planen.

Gårdagen i stan var lyckad. Vi hittade present till Annette på en gång och vi är helnöjda alla fyra :) Vad det blir vågar jag inte skriva ännu ifall hon skulle råka kika in här.
När vi var klara hämtade M upp mig och vi handlade mat påväg hem. Blev bulgursallad med tonfisk. Gott. Sedan blev det mys och ett helkonstigt avsnitt av Grey´s. Kunde inte somna efter så la mig på spikmattan för att slappna av och det hjälpte bra. Somnade på tio minuter.

Idag blir det jobb. 1½ kund kvar + lite betalningar men de går bra. Har massage klockan ett och det är välbehövligt efter all stress och allt springande i Paris :)

I eftermiddag blir det promenad hem och lite senare kommer mamma och pappa över på födelsedagsfika. Sådär en vecka sen men jag var ju inte hemma när jag fyllde och någon present vill jag gärna ha :)

Vad hittar ni på idag?

Puss och kram

20100609


Framför Notre Damm :)

Jag njuter verkligen av livet. Allt faller på plats och jag känner mig lugn och harmonisk. Vilken fantastisk känsla.
Men jag är trots allt ganska tacksam för allt de jobbiga för jag skulle inte vara där jag är idag utan det. Smärta föder skönhet.

Idag jobbas det på. Jag börjar se ett slut i tunneln men så fort jag är klar måste jag snabbt börja om igen för snart är det semestertid. Som jag längtar.

I eftermiddag ska jag möta upp Lotta och Madde inne i stan för att leta present till Annette. Vi ska ju alla tre på hennes examensfest på lördag. Det kommer bli en underbar kväll.

Vi hörs snart igen!

Puss och kram

20100608

Hej vänner!
Solen  börjar så smått komma tillbaka och det tycker jag är underbart. Visst blir humöret bättre när det lyser utanför fönstret?!

Idag står mycket jobb på schemat och i eftermiddag ska jag hem till N och låta henne fixa mina naglar. De ser verkligen hemska ut och jag ska på examensfest på lördag och dop nästa lördag och då vill jag vara fin.

Gårkvällen med M blev hur mysig som helst. Vi åt god mat och sedan avslutade vi kvällen med ostar, rostbiff och kex. Känns skönt att få vara hemma och pussas och kramas lite grann innan jag ger mig iväg till Stockholm nästa vecka.

Nu blir det fika och sedan full fart på arbetet igen.

Puss och kram!


Middag ute på min födelesedag i Paris, 4/6, tillsammans med mina fina tjejer :)


I love Paris!


Tillbaka i verkligheten

Ja de är faktiskt lite så det känns nu. Dagarna i Paris har varit underbara och jag har träffat vänner för livet känns det som. Enkla, underbara tjejer som är lika knäppa som jag är. Jag är lycklig ända in i själen.

Mer om resan skriver jag om vid en annan tidpunkt. Nu ska jag försöka få lite till gjort innan jag åker hem för ett par timmars sömn och sedan mys med M.

Puss och kram

Hejdå Göteborg Hej Paris

Nu ska jag snart dra mig på sängen och hoppas på att den här förbannade febern ger med sig över natten.
Håll tummarna för mig här ute. Den här resan SKA bli bra!

Puss och kram

Inte tid

Halsont och huvudvärk bara flög på mig nu. Fan fan, vill inte detta nu.
Åker förbi Apoteket påväg hem och sen får jag ligga i soffan och kurera mig. Får se om det blir någon fotboll ikväll.

Puss och kram


Röra

Var tvungen att röra om lite i planeringen igår för att känna mig mindre stressad och för att hinna med allt jag vill hinna med innan jag åker på torsdag morgon.

Så gårdagskvällen spenderades hemma hos Natalia där Annette fick jättefina naglar. Själv skulle jag gjort nagelförstärkning men det hann vi inte med så vi la på lite gelé och lack så de håller till jag kommer tillbaka till Sverige. När jag kom hem blev jag serverad middag av bästa M och sedan somnade jag som en stock i soffan.

Idag blir det en promenad till Frölunda Torg där det ska växlas pengar och kika på ett par finbyxor åt M. Efter det blir det lite mathandling och matlagning. Sen spenderas kvällen på Heden där Garmin FC spelar sin sjätte match. Hoppas på ännu en vinst men då de möter de som ligger först (själv ligger de tvåa) så lär de bli en tuff match.
Om det är någon som vi hålla mig sällskap är de bara att ringa.

Nu ska jag elda under stolen igen och få en hel del gjort innan eftermiddagsfikan.

Puss och kram

20100601

Juni är här! Den första sommarmånaden. Känner på mig att detta kommer bli en bra månad.
Lite som står på schemat denna månaden är:
* Paris med tjejerna
* Annettes examensfest
* Dop för Tove
* Två år som förlovad med min älskling
* Midsommar
* Grillkvällar med vin

Hoppas på riktigt fint väder hela månaden så man kan vara ute :) Visst blir det en hel del jobb också eftersom semestern står inför dörren om 6 veckor men det kommer gå hur bra som helst. Hela kvällarna kan man förhoppningsvis njuta ute :)

Nu ska jag på morgonfikat och tjöta lite med mina underbara arbetskamrater men vi hörs lite senare.

Puss och kram


RSS 2.0