20100531

Hej på er vänner!
Bara inne en snabbis nu för jag sitter med en ny kund här på jobbet och vill lägga ner all fokus på den. Blir lite lunch snart så jag kan fylla på energiförrådet.

Helgen har varit underbar så jag lovar att berätta mer om den sen.

Solen lyser idag och det firar jag genom att sluta lite tidigare, en timmas kuratorprat, mathandling och sedan lugn och ro resten av kvällen. Blir säkert en promenad i det fina vädret. Sen måste jag börja planera vad jag ska ha med mig till Paris. Harregud, vi åker om tre dagar. Weeei!

Puss och kram

20100528

Tjoho!
Fredag, äntligen. Eller veckan har faktiskt gått fort. Jag har jobbat mycket så tiden har mest sprungit iväg.
Idag blir det dock ingen övertid för idag ska jag ut och förhoppningsvis njuta sol och kvällen bjuder på grill och kallt vitt vin. Hoppas att vädergudarna är med oss så vi kan vara ute lääänge.

Nu är det dags för fredagsfika med frallor :)

Puss och kram

Semifinal

Jag säger inte så mycket om igår. Men FAN vad dåligt.

Ut i solen

Sådär nu är M påväg hit till jobbet för att hämta upp mig. De blir lite mathandling och sedan firar vi denna torsdag med kyckling och klyftpotatis. Kanske kan vi sitta ute på balkongen och äta. Hoppas :)

Ha en fin kväll allihop!

Puss och kram

20100527

Tjolahopptjolahej :)
Ser ut att bli en riktigt fin dag idag också. Det firar vi med att jobba över. Weei! Gör mig inte så mycket. Jag är på jättebra humör idag så inget kan förstöra de.

Träningen igår gick kanon. Det märks att det var längesedan jag sprang regelbundet för jag får liksom inte igång flåset riktigt. Benen vill inte riktigt heller vara med men jag fortsätter kämpa. Ska se till att det blir löpning ett par gånger i veckan åtminstonde. Gbg-varvet 2011?! We´ll see.

Efter träningen blev det pasta carbonara ala älskling och det smakade himelskt gott.
Kvällen avslutades med ett Grey´s avsnitt och lite popcorn. Gud så gott det var. Har inte ätit popcorn på jag vet inte hur länge. Ny favorit :)

Idag vaknas det mathandling efter jobbet och sedan blir det möjligtvis lite träning innan vi intar soffan klockan nio för att hejja fram Anna Bergendahl till final i Eurovisionen. Ska ni kika?


Puss och kram

Lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=hVbkx89F4DI

I love it!

20100526

Hej soliga onsdag!

Var det någon som såg semifinalen i Eurovision igår? Vilka gick vidare?
Själv tröttnade jag efter fyra låtar och gick och la mig på spikmattan och somnade istället.
Sovit som en stock resten av natten och känner mig faktiskt ganska utvilad idag. Skönt.

Idag jobbas det på i snabbt tempo. Klockan tolv hämtar bästa Helén upp mig för lunch och släpper sedan av mig här igen för ett par timmar jobb till. Klockan fyra blir det promenad bort till kuratorn och efter en timma där så springer jag upp till Ruddalen för löparträning med handbollstjejerna. Förhoppningsvis hämtar M upp mig efter så de går fort hem för jag lär vara hungrig efter så mycket motion. Kvällen spenderas som vanligt i soffan men först ska jag betala ett par räkningar. En mer än vanligt men de får gå.

Vad hittar ni på?

Puss och kram

The New Me


Ny Charlotte

Okej nu är det gjort. Jag har varit hos frisören och hon fick fria händer.
Jag är nöjd ena stunden och andra stunden tycker jag det är lite för kort. Jag lovar att lägga upp ett kort när jag kommer hem så ni får se. Ni behöver väl inte vara allt för elaka va?!

20100525

Hej vänner!
Så härligt det känns att blogglusten vaknat igen. Trodde jag somnat för alltid :)
Hoppas ni kommer tillbaka och skriver lite nu också för det blir alltid roligare att skriva då.

Idag är det lönedag så ikväll ska det betalas räkningar och sedan ska resten in på sparkontot så jag inte gör av med en enda krona innan vi åker nästa vecka. Ni får stå ut att jag skriver om Paris en del för jag är så himla glad att få åka dit. Har träffat tre fantastiska tjejer som jag hoppas stannar kvar i mitt liv.

Vad händer annars idag? Jag ska smita iväg ett par timmar från jobbet för en förändring, tillbaka hit för lite mera jobb och en snabb träff med Annette, sedan blir det hem och städ för hela slanten. Konstigt hur stökigt det blir hemma trots att man knappt är hemma. Kvällen hoppas jag spenderas med M i soffan med lite tisdagsmys.

Hur ser er dag ut hjärtegull?


Garmin FC gör det igen

Femte matchen för Garmin FC spelades igår på Heden och det blev ännu en seger.
De står nu helt obesegrade och ligger tvåa i tabellen. Garmin rocks!

Min prins, nr 73. ( Ni skymtar mig i bakrunden, storpublik, bara jag :) )

Tröttmössa

 
Hur trött är man egentligen på morgonen när man vänder trosorna ut och in?

20100521-20100523

Hej darlings!

Vilken bra helg jag haft. I fredags blev det middag och lite spel på Casino Cosmopol tillsammans med min M, Annette och hennes Jonatan. Efter det hämtade vi upp öl hos Peter och åkte vidare till pappa där han och M tog en whiskey innan vi åkte hem och sov ett par underbar timmar.

Lördagen började med en god frukost på balkongen i solen och sedan vidare in mot stan för Göteborgsvarvet. I en otrolig värme lyckades M ta sig runt på 2 h 33 min. Så stolt att han tog sig runt. Hem och duscha och sedan vidare ner mot Kungsbacka för att släppa av M på en Mexicofest. Tog lite längre tid än väntat då vägar var avstängda och vägarna var små och krokiga.
Själv åkte jag sedan hem till Johanna och Jonas för en bit mat, godis och Flickan som lekte med elden.
Vid midnatt ville pojken bli hämtad och snäll som man är gjorde man självklart det. Var hemma runt halv två och då stupade vi i säng båda två.

Söndagen blev den bästa dagen. Fick äntligen träffa de två andra flickorna som jag ska åka till Paris med, Lotta och Madde. Hur goa som helst och jag kom in i gänget med en gång. Tack för att ni fick mig att känna mig så välkommen!
Meningen var planering av resan på förmiddagen och Islandshästridning på eftermiddagen men stället dit vi skulle hade dubbelbokat så det blev ingenting med hästarna. Istället satt vi i solen hela dagen och tjötade och grillade flintastek. Åkte hemåt runt sju från Madde och påvägen hem var jag uppe och kikade på både Lottas och Annettes lägenheter. Jättefina. Man blir så sugen på att göra om själv när man ser hur andra har det.
Hemma runt åtta och då blev det mat igen tillsammans med M, Johanna och Jonas. Kvällen avslutades i deras soffa framför en Wallander film.

Vad tänkte jag?!


Haha jag dör, har ni sett min pudelfrisyr?! Vad tänkte jag den dagen jag bestämde mig för att permanenta håret...
Bilden är från Mallis med jobbet. 2007-10-01. Första gången jag träffade Ida. Långvarig vänskap uppstod! ♥

20100521

Hola!
Fredag är här och det tackar jag för. Känner att sömn verkligen är på sin plats. Men innan jag sömnen infinner sig så ska jag och M ut och äta middag tillsammans med Annette och hennes Jonatan. Blir förmodligen Cosmopol. Spännande för jag har aldrig varit där förut. Lite spel blir det nog också hoppas jag.

Vad har ni för planer för kvällen?

Puss och kram


20100520

God morgon vackra torsdag!
Solen skiner och det är en dag kvar till helg. Weeei!

Gårdagen bjöd på mys med älsklingen framför Avatar. En riktigt bra film. Efter det blev det Grey´s Anatomy och sedan stupade jag i säng och sov fram till halv sju imorse. Vaknade inte en enda gång trots ett par väldigt underliga drömmar. Jag drömmer hemskt mycket konstigt just nu. Jag undrar vad det beror på egentligen...

Idag bjuder dagen på promenad, matlagning och tvätt. Ska försöka somna tidigt så jag är utvilad inför helgen där det kommer hända en hel del. Hoppas jag orkar med allt. Men det tror jag nog för det är bara roliga saker :)

Nu ska jag sätta igång dagens arbete.

Vad gör ni idag?

Puss och kram

20100519

Hej mina kära!
Vilken sommarvärme som kommit till Göteborg. Helt underbart. Tråkigt att vi inte har någonstans att sitta på utsidan av jobbet för då hade man kunnat avnjuta lunchen ute istället. Jaja får mig en ordentlig promenad hem idag. Sen ska jag nog bara lägga mig på soffan för att försöka ta det lungt ett par minuter. Det har varit ett par hektiska veckor och jag har inte velat säga nej till någonting men nu känner jag att min kropp verkligen protesterar. Blir antagligen att jag hoppar över träningen med småtjejerna ikväll. Vill absolut inte då de ger mig mycket glädje men jag måste lära mig att säga nej.

Nu får det bli jobb ett par timmar till. Mycket som ska hinnas med innan jag åker iväg till Paris den 3 juni. Weeeei!

Puss och kram

Kärlek


Ja, jag älskar denna underbara kille!

Du förgyller mina dagar älskling ♥

:)

Ni gör mig så förbannat glad!

20100518

Hej kära ni!

Ni verkar ha tappat bort mig nu när bloggandet varit uruselt. Jag lägger ingen skuld på er, förstår er absolut.
Jag vill ändra på mig och blogga men jag hittar varken tid eller lust. Egentligen borde jag ha massa lust för det händer roliga saker hela tiden och det planeras massa skoj men som sagt tiden tycks inte räcka till.
När jag väl är hemma är jag så trött att jag inte orkar starta upp datorn för att skriva ett par ord.
Jag vill absolut inte att ni ska tycka synd om mig nu eller få sympati, jag ville bara förklara lite hur det är.
Mycket på jobb och mycket på fritid helt enkelt.

Idag blir det jobb fram till fem och sedan en timma hos kuratorn för att prata lite om framtidsplaner. Efter det är det meningen att jag ska tvätta fram till åtta men jag ska försöka ändra på den till torsdag då M spelar fotbollsmatch på Heden redan klockan sju idag och den vill jag helst inte missa.

Kvällen spenderas antagligen i soffan med en trött M och ett avsnitt av de desperata hemmafruarna.

Igår beställde jag förresten biljetter upp till min fina Ida, så helgen den 17-21 juni befinner jag mig in Stockholmo :) Längtar som en tok men det händer så mycket spännande och roliga saker innan dess så jag tror tiden flyger fram.

Nu är det lunch med A som gäller. Vi ska planera vår fredag. :)

Puss och kram

20100513

Hej bloggen!
Röd dag idag och det innebär ledighet för mig. Välförtjänt är den då jag jobbat som en dåre måndag-onsdag för att bli klar med de sista momsarna. Blir galen på mina kunder som kommer in i absolut sista sekund med sitt material.

Nog pratat om jobb.

Idag blir det en sväng på stan med Malin och sedan tänker jag nog krypa ner i soffan och vara där resten av dagen då jag vaknade med en hals som gör ont ont ont.

Jag hoppas vara tillbaka med bloggandet nu för jag tycker det är hur skoj som helst men har inte känt att tiden har räckt till det sista. Vi hörs redan ikväll. Nu ska jag ta lite frukost och sedan blir det en dusch innan jag drar mig mot stan.

Vad gör ni denna röda dag? Är ni lediga eller får ni jobba?

Puss och kram

20100507

Hej vänner!
Ledsen är urkass uppdatering här men det händer så mycket skoj i mitt liv nu så jag har inte riktigt tid att sätta mig ner och skriva. Men här är jag nu. Allt bra med er?
Här är allt kanon, det är fredag, veckans bästa dag och den ska firas tillsammans med min älskling, Johanna och Jonas. Tanken idag är att jag och Johanna ska bjuda killarna på trerättersmiddag. Vad det blir vet vi inte riktigt ännu. Får bestämma allt i eftermiddag när vi ska inhandla maten. Har ni förslag på efterrätt så mottages det gärna.

Nyår 09/10

Vad har hänt i veckan?
Jag har fikat, ätit middag och promenerat tillsammans med Johanna, städat lägenheten, sprungit för första gången å över ett halv år, myst med älsklingen, jobbat massor och beställt resa till Paris :) Åh det ska bli så himla skoj. Längtar till Juni som ni kanske förstår.

Nu blir det fredagsfika med färska frallor. Vi hörs igen!

Puss och kram


20100504

Jag åker till Paris 3-6 juni :)
Gissa vem som är överlycklig just nu?!!!

RSS 2.0