20100714

God morgon goingar! Kronprinsessans födelsedag idag. Grattis till henne! För mig är det en vanlig onsdag och solen är tillbaka :) Tror bestämt att jag sätter mig på balkongen och fortsätter med min bok. Och väntar på att M vaknar. Vad som händer idag får vi se. Tar dagen som den kommer. Ett tips idag är Sanna Nielsens - Devotion. Såå bra. Lyssna på den! Puss och kram

20100713

Hej hjärtan! Hur mår ni? Här är de underbart. Semestern kunde inte ha startat bättre. Igår spenderade vi dagen på Askims badplats och tog årets första dop. När solen gick i moln tog vi en match på minigolf banan, gissa vem som vann ;) Kvällen spenderades på balkongen med Pajala och ett glas vin. Idag har vi varit på bio, Beck, så spännande. M hoppade nästan ur stolen. Nu sitter vi hemma hos mina föräldrar och kikare på allsången. Puss och kram

20100712

Heej mina vänner!
Måndag idag och nu har semestern börjat. Åh så gott. Dessutom lyser solen ute. Det kan inte börja bättre.

Helgen har varit jättebra. Började med grillkväll hemma hos mamma och pappa i fredags och M var iväg på grabbkväll. Han kom hemramlandes någon gång runt halv fyra på morgonen.
Lördagen började med långpromenad och långfrukost. Efter det mötte vi upp hans mamma och mormor på Reningsborg (loppis).
Eftermiddagen spenderades med handboll på Valhalla (Partille cup) och mys med räkor framför bronsmatchen.
Igår (söndag) blev det promenad igen, ett besök hos Helén och Patrik och deras nya fina dotter Amelie, middag på balkongen och kvällen avslutades med ost, kex, kortspel och VM-final. Hejja Spanien :)

Nu kickar jag igång denna måndag med sol och bokläsning på balkongen och väntar på att M ska vakna.
Då blir det promenad och sedan ska jag lura med mig honom till havet :)

Puss och kram

20100709


I´m so happy today :)

Fredag och inte vilken fredag som helst. Fredag som i semester om bara en timma. Weeeiho! Som jag längtat!
Det ska bli otroligt skönt och jag startar den med grillkväll hos mina föräldrar. M ska på grabbkväll och jag känner inte för att sitta hemma och uggla men ändå orkar jag inte med speciellt mycket så då blir middag med mamma och pappa toppen. Ett glas vin slinker nog också ner.

Nu ska jag gå på sista fredagsfikat på tre veckor :)

Vi hörs snart igen!

Puss och kram

20100708

Hej vänner!
Varit borta här nu i två dagar. Ber om ursäkt för det. Full rulle på jobbet. Ja ni förstår.
I tisdags var jag på tjejmiddag hemma hos Annette. Vilken mysig kväll. Det bjöds på grillat kött med kroketter, sallad och ett glas vin. Till efterrätt blev det vaniljmuffins och kladdkaka. Får inte glömma den goda drinken vi fick när vi kom som jag inte kommer ihåg namnet på.
Proppmätta blev vi och hade en underbar kväll med massa prat och lite fotboll i bakgrunden.

Igår (onsdag) bjöds det på grillmiddag hemma hos mamma och pappa. Moster är nere i Göteborg med minsta sonen så dem träffade jag också :) Pappa mådde oförskämt bra. Han opererades i tisdags för er som inte vet. Operation i axeln så nu äter han smärtstillande och är sjukskriven men är på väldigt gott humör. De är min pappa de :) Älskar dig!
Kvällen spenderades framför fotbollen och trots att Spanien var värdiga vinnare så blev jag sur på Tyskland som gjorde att vårt Göteborgskontor inte har någon chans att vinna tippandet vi haft under VM.

Idag regnar det och det suger verkligen för jag skulle så gärna se Bengan Boys (gamla handbollslandslaget under ledning av Bengan Johansson) spela match på Heden i eftermiddag. Hoppas de spricker upp till sex.

Annars då, är lite småsur här på jobbet för att mina kunder inte skickar in det sista materialet trots att jag ringt fem gånger på två dagar och påmint dem. Har till och med sagt att jag inte är här imon och att ingen annan kan göra jobbet och då blir det inte färdigt och det innebär böter. Men det bet inte det heller. Vad ska jag hota med här näst?!

Nu piper faxen, vågar jag hoppas att de är till mig?!

Puss och kram

Välkommen till världen!

Idag kom hon, lilla Amelie. 2500kg tung och 46cm lång.
Stolta föräldrar är min fina vän Helén och hennes Patrik.

Grattis i mängder!

20100705


Fredagkväll vid havet. Jag älskar dig M!

God morgon fina!
Vecka 27 är här och det innebär två saker. Dels är det sista veckan innan semestern så det är fullt ös medvetslös på jobbet men det är också veckan för Partille cup. Jag hoppas det blir riktigt fint väder och att jag hinner kika på lite matcher. Som jag saknar när man själv var med och spelade för ett par år sedan. Handboll ♥

Började tidigt imorse så jag hoppas jag slipper jobba längre än till fyra idag. Då har jag ju ändå jobbat två timmar över arbetstid. Får se hur mycket post det kommer idag. Hoppas på en del ändå så jag vet att jag har allt här för att göra färdigt de sista momsarna. Annars blir det att mejla och ringa om det sista materialet.

Nu ska jag fortsätta här. Vi hörs igen!

Puss och kram


20100704

Nu ska vi vara vuxna och åka till Ica Maxi för att storhandla.

Gårkvällen blev hur lyckad och bra som helst. Vi började med grill. Annette bjöd på kycklingfilé med färskpotatis. Så gott. Sedan blev det brännboll. jag undrar vilket lag som vann? Måste fråga Annette de imon. Jag hoppas jag var med i det vinnande laget :) Kvällen avslutades med rabarberpaj och musikquiz.
Älsklingen hämtade upp oss och efter vi släppt av Annette och Jonatan hemma hos dem köpte vi varsin hamburgare på Mcdonalds. Somnade glad och mätt.

Puss och kram

20100703

Nu har solen atgit sig fram hos mig också och jag njuter med en bok på balkongen. Skulle gärna kunna blåsa något mindre men som tur är är det varma vindar.

Gårkvällen var hur mysig som helst. Satt vid havet på klipporna och grillade, spelade kort, drack vin och öl och pratade fram till halv tolv.

Idag blir nog en lika bra dag. Spenderar den på balkongen nu och i vid sex ska jag möta upp Annette och Jonatan för kubb, brännboll och grillning hemma hos deras vänner. Hoppas värmen stannar hela tiden.

Vi hörs snart igen!

Kärlek

God natt!


20100702

Ännu en arbetsdag har segats sig fram. Har inte haft mycket arbetslust idag inte.
Solen lyser fortfarande så nu åker jag, älskling, Johanna och Jonas ner till stranden och grillar.
Till förrätt blir det räkor och till efterrätt blir det jordgubbar och godis. Till vin såklart. Blir en bra kväll.

Vi hörs imon igen!

Kärlek


20100701

1 juli är här. Den första sommarmånaden är bakom oss. Känns lite skumt. Hoppas vi får en lång sommar i år för jag vill inte att den tar slut.

Efter jobbet idag blir det grill hemma hos mamma och pappa. Kan jag njuta lite av solen på deras uteplats. Solen försvinner ju från vår balkong lagom till vi kommer hem på dagarna så att få vara hemma hos familjen har många plus. Speciellt på sommarn.
Blir nog att städa ur bilen också för imorgon ska den in på lagning för en ombesiktining. Riktigt tråkiga pengar men bilen vill vi ha kvar så då måste vi.

Glömde berätta för er att jag fick ett paket på posten igår. En försenad födelsedagspresent från min Ida.
Låg två söta tunikor i. Hur sköna som helst. Den ena är på idag. Den är vit (självklart val idag) med gröna, gula, cerica och lila blommor på. Somrigt :)

Nu kommer jag precis från lunch, det blev ugnstekt falukorv med potatismos (sista gammelpotatisen), så nu ska jag ta tag i arbetet igen. Mycket att göra idag. Bra så.

Puss och kram


Klä dig i vitt idag, visa att du bryr dig!

Idag den 1 juli tar jag ställning FÖR barn och MOT våld i en världsomspännande manifestation. Var med mig och ta ställning för barnens rätt att växa upp utan våld – bär något vitt.

För att uppmärksamma alla de barn som far illa uppmanar Rädda Barnen alla att visa sitt avståndstagande mot våldet genom att bära något vitt den 1 juli. Det kan vara en hatt, scarfs, kostym eller ros i knapphålet. Ta det du har hemma – bara det är vitt!

Den vita dagen är ett enkelt och billigt sätt för alla att i en årligt återkommande manifestation visa sitt stöd FÖR barn och MOT våld.


RSS 2.0