20110304

God morgon världen!
Idag gick spårvagn och buss precis som de skulle men vet ni vad Charlotte gör då... Jo då sitter hon och läser sms på mobilen och missar hållplatsen där hon ska gå av. Upptäcker detta precis när vi åker förbi så hinner gå av på hållplasten efter. Det betydder att jag fick en promenad tillbaka på ca tio minuter. Jätteskönt i och för sig men är det inte typiskt när man skyndar sig på morgonen för att ta den tidigare bussen. Nu kom jag fram strax innan jag skulle varit här om jag tog den lite senare bussen. Aja.

Gårkvällen bjöd på promenad med Bamse, sol hos mamma, god mat av älskling och sedan somnade jag som en stock i soffan och missade Lyxfällan. Planerna när jag kom hem var att dammsuga, diska, sätta på en maskin och plocka ordning inför helgen men inget av det där blev gjort. Men vi har i alla fall äntligen fått en ny toalett. Ja den andra var otroligt äcklig då den inte gick att få ren alls. Snart blir det nya köksluckor och golv också, förhoppningsvis. Berättar mer senare.

Nu ska jag ta tag i dagens jobb. Hoppas det kommer ett par momsar på posten idag, tre kvar, moms om en vecka=ser bra ut :)

Puss och kram


Tummen ner för Västtrafik!

Jag måste bara börja med gårdagen eftersom jag var alldeles för trött för att starta datorn igår när jag kom hem.
Hoppar på bussen som är en minut sen och åker mot Frölunda Torg. När jag hoppar av den bussen för att ta nästa hem till mamma och pappa så är det två minuter kvar innan den ska gå. Då åker den mitt framför näsan på mig. Allvarligt Västtrafik. Ni får väl för sjutton vänta till klockan slår det klockslaget som ni egentligen ska gå. Det är ju inte mitt fel att min ena buss är en minut sen. Och den var ju inte så sen att den var försen. Suck.

Nu börjar eftermiddagen

Sådär nu är arbetsdagen klar och jag drar mig mot bussen. Ska som sagt förbi mamma och pappa och hämta Bamse för en lång skön promenad. Tror jag går förbi mamma och solar påvägen. Känner mig vit som ett lakan.
När jag kommer hem blir det mys i soffan med älskade M framför Lyxfällan. Att man kan hamna i sådana situationer är ju faktiskt lite galet.

Ne nu springer jag till bussen. Vi hörs!

Puss och kram

20110303

Pjuh vilken morgon jag fick. Vaknade innan klockan ringde och kände mig för första gången på väldigt länge lite pigg. Gick upp, tvättade håret och åt en frukost i lugn och ro. Klädde på mig dagens kläder och borstade tänderna. Stoppade ner matlådan i en påse och tittar sedan på klockan och ser till min förskräckelse att den rusat iväg. Jag slänger på mig jacka och skor och går mot spårvagnshållplatsen. Då ser jag spårvagnen komma och tänker att om jag springer så hinner jag. Då åker mobilen ut fickan och jag får springa tillbaka och hämta den och missar spårvagnen preeecis. Tittar på tidtabellen och ser att en ny kommer om 5 minuter. Lugnt tänker jag och väntar snällt. Då är den sen ett par minuter och jag missar bussen som går från Frölunda Torg med en minut. Ingen skada skedd egentligen för en ny buss (annat nummer bara) gick åtta minuter senare. Men jag stressade i onödann och jag fick repor i mobilen. Jag som skulle stressa mindre nu för att slippa värken. Imorgon ska jag hålla lite mer koll på klockan och inte sitta och slöa så vid frukostbordet.

Nu är jag i alla fall på jobbet och var faktiskt här först. Ingen fara egentligen om jag inte skulle vara här till åtta då vi har flex men endå när man planerar en viss rutt så... Tråkigt med mobilen också. Aja värre saker har ju hänt.

Idag blir det jobb fram till fyra och sedan hem till mamma och pappa för att ta en promenad med Bamse (vovven) då båda jobbar sent. Ikväll bjuder M på middag och igår bjöd mamma och pappa på middag (köttsoppa) så jag softar i soffan ikväll också.

Ha en fin torsdag allihop!

Puss och kram

Eftermiddag

Det är konstigt, så fort eftermiddagen kommer och jag har ätit så kommer värken som ett brev på posten. Men den kommer också den enorma tröttheten och det känns som att jag inte får gjort någonting alls här på kontoret. Jag vill, och behöver, vara lika effektiv under hela dagen. Ska ta och hämta lite nytt kallt vatten och sedan blir det tre timmar till med jobb. Kom igen det ska jag fixa!!

20110302

Hej bloggen!
Nu är jag tillbaka :) Vi är inne i mars redan. Snön börjar smälta undan och man går mestadels på barmark. Härligt.
Nu sitter jag på kontoret och jobbar mig igenom momsarna. Försöker ligga så bra till så jag slipper stressa livet ur mig nästa vecka. Samtidigt lyssnar jag på Melodifestivallåtarna. Tycker att det har varit ett bra startfält i år. Får se vilka de två sista bidragen blir på lördag.

Vad händer annars.... Kämpar på med min fibromyalgi, tycker det går bättre och bättre ju mer jag accepterar det. Får ju bara tänka mig för i vissa grejer. Men jag fortsätter med handbollen. Det är så skoj så jag kan ju inte låta bli. Jag tar mina B12 sprutor och en annan tablett med massa bra grejer i. På måndag börjar jag även med akupunktur. Får vi se hur det går. Ska även varmvattenbada på Högsbo sjukhus. Provar allt jag kan för att hitta bra sätt att slippa smärtan. Det viktigaste är nog ändå att hålla sig possitiv och det gör jag :)
Har även börjat ta bussen till jobbet vilket innebär lite promenad till och från bussen vilket gör mycket. (Intresseklubben antecknar ;))

Idag åker älskade Ida till Thailand och stannar en hel MÅNAD. Gud vad jag kommer att sakna våra sms och samtal. Hoppas mars springer fram. Men det lär den göra för det är så mycket skoj inplanerat fram till juni. Då är sommarn här och den blir för det mesta bra :)

Det var lite kort om vad som sker här hos mig. Nu ska jag sätta fart med jobbet här igen men jag är snart tillbaka.

Puss och kram

RSS 2.0