20101014

Hej från sängen!! Längesedan nu. Jag saknar er ska ni veta, men jag håller koll på er fast jag inte skrivit här. Supermycket att göra på jobbet denna vecka, packa material, redovisning, fakturor, betalningar and so on. Nu Ska jag ställa klockan på tidigt och sedan sluta mina bruna. Imorgon väntar fredag och de kommer bli en bra dag, de är jag säker på. Puss och kram

20101005

Hej på er kära små hjärtan!
Ber om ursäkt för det lilla uppehåll som varit.
Lördagen blev inte som vi tänkt oss jag och M. M´s mormor åkte in på sjukhus så vi bestämde oss genast för att inte följa med på skaldjusbåten. Blev en lugn kväll tillsammans för oss två istället.

Söndagen var det dags för andra seriematchen och den gick mycket sämre än den första. Siffrorna 21-10 låter jag tala för sig själva.
När jag kom hem blev det en riktig storstädning och M åkte iväg till en vän ett par timmar. När han kom hem igen hade han med sig kinamat så den avnjöt vi tillsammans i soffan. Där jag senare somnade av utmattning.

Måndag, en ny vecka och nya tag. Mycket på jobbet då det är veckan innan momsredovisning. Kvällen spenderades i Lisebergshallen för träning med våra juniorer. Hur skoj som helst. Lite träningsvärk finns där allt idag.

Idag tisdag kommer jag tillbringa min kväll tillsammans med Paristjejerna. Ska bjuda på trerätters och vin. Kommer bli en toppen kväll. Som alltid när jag är med dem.

Nu vet ni lite var jag hållit hus.

Puss och kram

20101002

God morgon på er!
Eller någon vidare god morgon är det inte för min del. Vaknade med århundradets migrän och är jättetrött. Har sovit rikitgt dåligt i natt. Inte alls vad jag behövde då jag och M ska iväg och åka Skaldjursbåten ikväll med ett helt gäng av vänner. Tänker lägga mig på soffan och bara ta det lugnt resten av förmiddagen.
Klockan tre ska vi vara hemma hos Helén och Patrik för lite fördrink och mys. Sedan åker vi in mot båten.
Blir nog bra detta. Behöver bara ett par timmars sömn och bort med huvudvärken.

Vad gör ni idag?

Puss och kram

Typiskt

Inte nog med att det har tagit mig nästan hela dagen att stansa den här jäkla månaden, nu har jag stansat in hela augusti månad på FEL kund!

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

20101001

Bara nollor och ettor i dagens datum. Första oktober mina vänner. Första riktiga höstmånaden är här. Fast det har ju känts som höst i flera dagar nu så det är väl ingen större skillnad.
Fredag idag också. Veckans bästa dag. Eller den brukar vara det. Idag känns det bara skit. Jag har en rikitgt dålig dag där det känns som jag ska explodera varje sekund. Dessutom har jag fått århundradets mensvärk. Och jag ska vara själv hemma ikväll för M ska iväg på fest med grabbarna. Trots detta sitter jag på jobbet och försöker få något gjort. Ni kan ju tänka er hur det går liksom. Det är tur att det är lunch snart. Får hoppas jag får upp humöret lite med pappas fiskgratäng. Men de känns ganska tveksamt just nu.
Fan vad gnälligt det blev nu då.

Gårdagen blev bra i alla fall. Blev en trevlig middag med pappa, syster och M. Därefter tog vi en sväng ut till Torslanda och köpte lite godis. Meningen jag skulle spara det tills ikväll men de slank ner ett par bitar igår också. Dålig karaktär, jag vet. På måndag tar vi nya tag igen. Jag vet att jag kan.

Ikväll händer som sagt inte så värst mycket. Jag tänker ta mig en riktigt lång promenad, städa fredagsfint, lägga mig i ett bad och sedan slänga mig på soffan till Idol och stannar där resten av kvällen. Det blir min fredag det.
Måste komma på något gott att äta också. Har ni något förslag på någon god ensammat?

Vad gör förresten ni denna fredag?

Puss och kram

RSS 2.0