20100430

Trevlig Valborg allihop!
Hoppas ni får en fin dag! Själv åker jag hem och häller i mig vinflaskan och försvinner bort för en stund.

20100429

Hej vänner!

Snart är april slut och maj står inför dörren. Hoppas den bjuder på finare väder än april har gjort.

Dagen har spenderats på jobbet såklart och snart är det dags för en promenad hemåt. Tänkte nog stanna påvägen och köpa mig ett par blommor. Tänkte städa och göra fint till älsklingen kommer hem. Bjuda på middag ska jag också göra så måste springa ner på Hemköp och köpa nått gott. Klockan sex blir det tvätt och sedan njuter jag nog kvällen i soffan.

Hur ser er eftermiddag/kväll ut?

Puss och kram

20100428

Hej lill-lördag!

Här sitter jag på andra sidan skärmen och knapprar på tangenterna. Tar lite längre tid än vanligt då jag försöker vänja mig vid mina nya naglar. Berättade ju igår att jag skulle träffa Natalia för att göra naglar. Så fina de blev. Trodde aldrig att det skulle bli såhär bra. Hon har precis gått kursen. På nio dagar är hon grymt duktig.

Annars är dte en vanlig onsdag. Precis suttit och pratat planer med vår praktikant A, hur go som helst. Hoppas vi får det att klaffa nu bara. Skulle vara så grymt skoj. Berättar mer när det närmar sig.

I eftermiddag bjöd pappa he mig på middag och efter det blir det träning med handbollstjejerna. Får se hur min rygg mår om jag kan vara med och springa.

Ikväll blir det mys med älskling. Och Grey´s avsnitt såklart. Har missat två avsnitt på rad så nu har jag nästan abstinens :)
Det var allt för nu. Lovar att visa naglarna så fort jag får en minut över :)

Puss och kram

20100427

Känns skönt att vara tillbaka igen. Både här och i livet. Tänker inte gå in så mycket på det. Ni förstår säkert ändå när jag hållt mig borta från bloggen. Lika bra de så det inte blir en massa tråkig energi här.

Tisdag idag och det innebär jobb som vanligt. Cirka två veckor kvar till moms så jag jobbar på.
I eftermiddag ska jag hem till Natalia och göra naglar. Något jag aldrig gjort förut så det ska bli jätteskoj. Dessutom har vi inte setts på säkert tre år så det ska bli ännu roligare. Kvart i nio är det dags för Garmin FC andra match. På Heden precis som förra veckan så det vill jag inte missa. Åker dit direkt efter jag varit hos Natalia. Vill ni hälsa på henne så kan ni klicka HÄR.

Puss och kram


20100426

Heeej! Måndag igen och det känns helt okej. Nu börjar man om på ny fräsch vecka.
Helgen har spenderats en del hos mamma och pappa. Man kan säga att jag "flyttade in" där medans M var i Hemsedal och åkte skidor. Kändes härligt att bli ompysslad igen.
Hela fredagen var lång och seg på grund av lite sömn så det enda jag gjorde på fredag eftermiddag/kväll var att sola, äta mat och kika på Så ska det låta.

Lördagen spenderades sedan i handbollshallen med hela klubben. Matchen mellan ledarn-A-laget slutade med vinst för oss. Härligt jobbat! Själv spelade jag cirka 10 minuter och kunde knappt röra mig igår. Träningsvärk :)
Eftermiddagen vilade jag på uteplatsen i solen och sedan blev det ett härligt bad med ett glas vin till.
Klockan sju hämtades jag upp av E-B för årets Sportfest. Blev verkligen en hellyckad kväll med många skratt, roliga tävlingar och galna danser.
 Här sitter vi och skriver på vår dikt som vi kom tvåa med.

 J som blev min bordskamrat trodde att jag var 37 år!!!

 Laddar inför tävling

 

 Tävlingen gick ut på att flytta gummibandet från näsan ner till halsen. Armarna skulle man ha bakom ryggen så de fick inte vara till någon hjälp. Från näsan ner till läppen var inga problem men sedan tog det stopp. Till slut fick vi låna vår lagkompis axel och jag vann :)

Kvällen tog slut någonstans efter ett. Somnade med ett leende på läpparna.

Söndagen spenderades med mamma på Frölunda Torg och sedan i soffan framför handbollen på tv. Bjöds på god middag när pappa kom hem och strax efter nio ringde prinsen och ville bli hämtad. Kändes helt underbart att få krypa upp i hans famn i natt. Nu får han hålla sig hemma ett tag tycker jag :)

Nu blir det jobb igen så hörs vi när vi hörs!

Puss och kram


20100423

Hej vänner!
Tillbaka i bloggvärlden igen efter ett par lediga dagar härifrån.
Det är tur att det är fredag för idag är jag så trött att jag knappt kan sitta upp här på jobbet.
Att någon ringer på dörren 500 gånger klockan tre på natten är inte okej. Att jag dessutom sov ensam hemma då M åkt till Hemsedal gjorde att jag inte kunde somna om utan har därför varit uppe sedan tre i natt. Det får bli en tidig kväll idag och den kommer att spenderas hemma hos mamma och pappa. Måste vara utvilad imorgon då det vankas Handbollens dag med Sport.

Annars har det inte hänt så mycket.
I tisdags hade Garmin FC premiär på Heden. För er som inte vet har M´s jobb startat ett fotbollslag och spelar nu korpfotboll en gång i veckan. Självklart var jag där och hejjade på min älskling. 2-0 vann de med och det betyder att min prins inte släppte in ett enda mål. Hejja!

I onsdags fyllde Jonas år så då hade vi en överraskningsmiddag för honom. Så glad att Johanna och Jonas äntligen bor här i Frölunda igen. Att vi dessutom nästan bor grannar är bonus.

Igår åt jag middag hemma hos mamma och pappa och sedan blev det promenad med Bamse. Kvällen spenderades hemma i soffan med ryggont och hur natten såg ut vet ni ju redan :(

Nu blir det jobb här så jag inte somnar.

Puss och kram

20100420

Idag är ingen bra dag, ingen bra dag alls.
Återkommer.

Nya tag

Musten gick verkligen ur mig på eftermiddagen så nu har jag tillbringat ett par timmar hemma hos Johanna och känner mig lite bättre. Är dock trött som jag vet inte vad så gör nog bäst att krypa ner i sängen.

Förresten, mitt H&M paket kom på posten idag. Två par klänningar och ett par skor. Dessutom blev det en klänning från Lindex. Jag vet, jag är galen i klänningar. Ni får se imon.

God natt!

20100419

Hej solsken!

Jag är ledsen för urkass uppdatering i helgen men jag har inte ägnat datorn en minut av min tid.
Har sovit massor men är fortfarande trött. Det känns i kroppen att den inte fått tillräckligt med sömn på ett tag. Skönt att helgen kom så jag fick komma i fatt lite grann.
Har ju förstår inte bara sovit. Lördagen började med handbollsträning och promenad. På kvällen kom Malin över och vi kikade på Körslaget. Helt rätt att Strömstedt åkte ut. Efter det blev det tävling i Mario Kart och gissa vem som vann. Mee :) Men Malin tog sig på slutet och vann ett par banor. Skoj hade vi i alla fall så det får göras om.
Somnade till Grease och när jag vaknade halv två sms:ade jag älskling och frågade om jag skulle hämta hem honom och då han ville det så körde jag ut till Munkebäck och hämtade honom.

Sov länge på söndagen och satt sedan på balkongen i solen och läste. Ni som känner mig vet att jag inte kan sitta stilla allt för länge så jag tvingade med mig M ut på en promenad. Mutade med glass på vägen så det gick bra. :)
På kvällen kom Johanna och Jonas över på middag och Bingo. Vann gjorde vi ingen av oss men trevligt hade vi som vanligt. Känns så skoj att ha dem som grannar nu. Var faktiskt över hos dem på fredag kvällen. De ringde halv tio på kvällen och frågade om vi inte ville komma över. Blev lite filmtittande och prat. Jättemysigt.

Nu är det måndag och ny vecka igen. Denna är inte lika fullproppad som de föregående två och det tror jag att jag behöver. Man kan inte köra i 110 hela tiden. M åker till Hemsedal torsdag till söndag så då får vi se vad som händer.

Nu ska jag fortsätta jobba i alla fall. Vi hörs lite senare!

Puss och kram

20100416

Hej i solvärmen!
Fredag, veckans bästa dag är här igen. Går inte veckorna fort nu för tiden?
Hur ser helgen ut för er del? För mig blir det en hel del vila för det har varit full fart hela helgen. Det som är bestämt är träning imorgon på morgonen och spelkväll med Malin och på söndag promenad med Viktoria och senare lite häng med Johanna och Jonas. Där i mellan ska jag vila. Hoppas få njuta sol och värme på balkongen också. Det behövs.

Nu ska jag sätta igång med eftermiddagsjobb.

Puss och kram

20100415

Hej bloggvärlden!
Klockan är eftermiddag och först nu får jag en minut över för att skriva ett par rader till er.
 En av mina bästa och finaste vänner.
Gårdagen blev verkligen lyckad. Lunchen hos Helén bestod av hjärtformade plättar och bäbisprat. Hur mysigt som helst. De har verkligen hittat en fin barnvagn. En sådan vill jag också ha sen.
Fast jag inte fick jag åka tillbaka till jobbet och göra färdigt dagens post och sedan åkte och M hem för att börja med middagen. Trerätters blev det.
Förrätt: Fylld tomat
Varmrätt: Parmaskinklindad kyckling med egengjord klyftpotatis och rotfrukter. Allt i ugn.
Efterrätt: Passionscheesecake
Gästerna kom runt halv sex och fick börja med varsin cider innan maten serverades en stund efter. Alla var verkligen jättenöjda och maten räckte :) Blev till och med liite kvar till en matlåda. Toppen. Resterande av kvällen bestod av roliga diskussioner och spel. En toppen kväll med toppen tjejer helt enkelt!

Idag ska jag hem på middag hos mamma och pappa på middag och sedan spelar tjejerna den sista seriematchen ikväll så den ska jag gå bort och kika på. När jag kommer hem skulle jag behöva diska berget med disk men får se om jag orkar de. Borde så de slipper stå när vi börjar helg imon.
Avslutar i alla fall kvällen med veckans avsnitt av lyxfällan. Och lite torsdagmys med älsklingen.

Puss och kram

20100414

God morgon!
Vaknade pigg och glad innan klockan ringde imorse. Gick upp på en gång för annars finns chansen att man görna ligger kvar lite till. Blev en dusch och lite frukost innan jag satte mig i bilen till jobbet.

Idag kommer bli en bra dag. Den börjar med lunch tillsammans med Helén och sedan tjejkväll med arbetskamraterna ikväll. Jag och M åker hem tidigare för att fixa all mat. Resten kommer mellan fem och halv sex och då börjar kalasandet :) Lite lungt kommer vi självklart ta det för det är trots allt jobbdag imorgon.

Gårdagen blev bra den också. Slutade redan halv tre och fick njuta solen tillsammans med lillasyster. Vi började med att köpa nya skor, ett par till henne och två par till mig :) Avslutade med korv med bröd och glass i solen :)
Halv sex körde jag in mot Slottskogen för en promenad med B. Härligt att träffa henne som vanligt. Hon fyller mig med ny energi. Klockan sju blev det för kallt så då tog jag bilen hem och fick sätta mig till dukat bord. Älsklingen hade gjort wookad kyckling med grönsaker och ris. Jättegott. Du är guld värd min prins!
Efter middagen blev det lite mer städning och klockan nio var det dags för DH. Somnade i sista pausen så missade slutet. Tacksam om någon vill berätta för mig vad som hände.

Nu ska här jobbas.

Puss och kram

Tack för idag slut för idag

Sådär mina vänner. Nu har jag gjort mina timmar på jobbet. Lite färre på själva kontoret men det beror ju på att jag och M har varit iväg och handlat all mat och dricka som vi ska ha på vår tjejkväll imorgon. Jätteskoj :)
Nu ska jag ut i solen och njuta systertid. Vi hörs ikväll.

Puss och kram

20100413


Jag på kräftskivan hos Johanna och Jonas i somras-09.

Uppe med tuppen var jag minsann idag och ska jag vara ärlig var jag inte särskillt trött. De är klart att det skulle vara mysigare att ligga kvar i M´s famn men är man tidigt på jobbet kan man gå hem lite tidigare och det passar mig perfekt när det är så fint väder idag också. Dessutom har jag ju en del att hinna med idag som jag skrev om igår. Skulle gärna hinna åka iväg och kika på ett par nya platta vårskor, just nu har jag bara massa klackar hemma och de är inte så promenadvänliga. :) Får kika lite på nätet under lunchen.

Nu fortsätter jag här så hörs vi igen under dagen.

Puss och kram

Dagen som inte blev som den var tänkt

Blev ingen promenad med härliga Viktoria idag. Tyvärr. Men vi bokade om till torsdag. Hoppas på lika fint väder då. Istället har jag hjälpt min kära med tvätten, gjort en god tonfisksallad, städat undan det sista som inte blev färdigt igår och nu sitter jag här. Tänker nog dra mig mot sängen snart för imorgon blrjar jag tidigt för att hinna med allt som ska hinnas med. Tänkte försöka hinna med en lunch tillsammans med Helén då hon är hemma sjuk och jag tyckte hon behövde lite besök. Eftermiddagen kommer spenderas med B, hoppas på lika fint väder som idag så vi kan promeneran i Slottskogen. På kvällen vill jag försöka hinna träffa syster som är hemma och hälsar på. Ja det är nog bäst att sova nu så jag orkar.
God natt!

Paket på posten

Här är det fina halsbandet som låg i brevlådan förra veckan.
 Michael ♥

Outfits

 Torsdag
 Fredag
 Måndag

Vecka 15

Måndag: Jobba, kuratorbesök, hämta älskling på jobbet, handla mat, tvätta, träffa Viktoria, ta hand om tvätten, sova.
Tisdag: Jobba, handla mat med M till tjejkvällen, träffa B i stan, städa, DH, sova.
Onsdag: Jobba, laga mat tillsammans med M, TJEJkväll med jobbet, sova.
Torsdag: Jobba, match med flickorna, städa efter kvällen före, sova.
Fredag: Jobba, oplanerad kväll, sova
Lördag: Oplanerad förmiddag, spelkväll med vin tillsammans med Malin.
Söndag: Sova, Vila, (ej bestämt)spela Bingo med älskling, Johanna och Jonas.

Full fart med andra ord men det tycker jag bara är skoj. Har ju lite tid över för vila i helgen.
It´s gonna be a good good week :)

20100412

God morgon soliga måndag!
Brukar vara svårt att komma upp på måndagsmorgonen men med en fantastisk helg bakom sig och en rolig, fullspäckad vecka framför sig så kan det inte bli annat än lätt att stiga upp. Sedan strålade ju solen utanför sovrumsfönstret också så det är toppen.

Vad vi gjorde i lördags vet ni ju. Det blev en roadtripp till Ullared med älsklingen. När vi kom dit var det inte mycket bilar alls så vi såg fram emot en lugn dag men när vi väl kom fram till Gekås så var det fullt med folk och dessutom kaos på grund av ombyggnation. Men det blev en del bra köp i alla fall. Bland annat en väldigt fin vårjacka. Ni ska få se. Glömde sladden till mobilen hemma i hallen.
När vi kom hem på eftermiddagen blev det lite vila och sedan vidare till Johanna och Jonas för mat och mys. Meningen var målning ännu en kväll men färgen hade tagit slut så vi monterade ihop sängen och la in kläder i garderoben istället. Kvällen avslutades som vanligt med kortspel :)

Söndagen bjöd på otrolig varm sol så jag satt på balkongen en stund innan jag började med vårstädning. Såhär i efterhand kan jag väl ångra lite att jag inte var ute och njöt ännu mer av solen men städningen behövdes verkligen så nu är det skinande rent hemma. Bara köksgolvet som ska skuras kvar.

Kvällen spenderades i soffan tillsammans med M efter en god middag och "spa"-timma.

Dagen på jobbet börjar sådär då vårt datorsystem inte vill vara med så nu får vi vänta på att vår datorchef ska ramla in innan vi kan börja jobba. Får plocka lite med papper sålänge.

Nu kickar vi i gång vecka 15!

Puss och kram


20100410

God morgon världen!
Vilken underbar dag att vakna upp till. Det är lördag, fåglarna kvittrar och solen lyser som aldrig förr.
Man skulle passa på att vara ute nu men vi har bestämt oss för en tripp till Ullared idag. Kul med shopping också såklart. Hoppas solen fortsätter lysa imorgon också.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag väcka min älskling med lite frukost så vi kommer iväg i någorlunda tid.

När vi kommer hem ska vi till Johanna och Jonas och se hur långt det kommit med målningen.
Igår kväll hann vi med att grundmåla hallen och måla sovrummet en gång. Bra jobbet tycker vi en fredag kväll.

Ha en fin dag alihop så hörs vi senare idag.

Puss och kram

Tonfiskröra

Hemma en snabbis för matintag. Det enkla är ofta gott så idag serverar jag tonfiskröra med varm baguette.
Kvällen tillbringas hos Johanna och Jonas som sagt så vi hörs igen imorgon. Trevlig fredag allihop!

Puss och kram

Inte min stil

RACE MARINE W CNV SNK RS092 WHITE
Jag köpte de blårutiga i helgen men har kommit på att jag inte vill ha dem. Ett impulsköp som jag faktiskt tänker lämna tillbaka. Så det tänker jag göra så fort älskling plockat upp mig på jobbet. Efter det blir det att handla lite fredagsmat och efter sex ska vi vara hemma hos Johanna och Jonas för agera målare. Får se hur länge vi håller på för imorgon pratas det utflykt :) Nyfikna?

En annan tanke

Shit århundradets huvudvärk har nog kastats på mig, till och med ont i nacken.
Får bli en paus nu med lite lunch och två Panodil och lite hopp om att det släpper för jag behöver lägga in en extra växel för att bli klar i eftermiddag.

Till lunch har jag fått en låda av mamma men jag är inte alls sugen på den så jag funderar på att kika om det finns något annat i frysen. Har för mig att det ska ligga korv stroganoff där.

I love dresses

Alla vet nog vi det här laget att jag älskar klänningar så när det kom ett mejl från H&M imorse och jag klickade mig in där så fann jag ännu en och eftersom jag redan gjort en beställning så fick denna följa med den också.
 249:- Älskar långklänningar!

20100409


Veckans bästa dag är här mina vänner - Fredag!
Tycker alltid det är enkelt att komma upp på fredagmornarna när man vet att man har en härlig helg med sovmorgon framför sig men idag var det extra lätt då solens strålar kikade in mellan persiennerna.
Visst känns det lite motigt att gå in och sätta sig på kontoret men arbetet måste man sköta trots väder och vind.

Låt oss kicka igång denna härliga fredag!

Puss och kram

Congratz


Grattis på födelsedagen älskade Viktoria!
Jag hoppas ni får en riktigt härlig helg tillsammans, önskar jag kunde vara med er.
Men vi ses på måndag. Stor kram!

God natt torsdag

Bara inne en snabbis för att säga god natt. Jag vet att jag lovade er både en dagens och en titt på vad som låg i mitt paket men efter att ha hjälpt Johanna och Jonas med målning och lite godis framför Lyxfällan är jag helt slut.

Gör ett nytt försök imorgon igen!

Puss och kram


Post

Vad ett litet paket kan göra en så glad.
Vad det var som låg i paketet får ni se lite senare för nu ska jag iväg igen och träffa systeryster för ännu en promenad. Tror nästan jag förtjänar något onyttigt ikväll efter all den här motionen jag får idag :)

Slut på jobbdagen dags för motion

Klockan har passerat fyra och denna arbetsdag är slut. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta en rask promenad hem.
Eftermiddagen kommer bestå av lägenhetsfix hemma hos Johanna och Jonas. Jag fick permiss från träningen idag. Tur vi är fyra ledare, det är verkligen guld värt att slippa känna måste att vara där.

Vi hörs ikväll igen. Då ska jag försöka få in en dagens.

Puss och kram

Hissen och dissen

En ny kategori här hos mig kommer bli Hiss/Diss.
Hur ofta vet jag inte men när jag har något som jag verkligen vill framföra.

Idag blir det en stor diss och det är dessa jä*la telefonköer.
Har suttit hos Telia i 10 minuter och fortfarande har jag plats 43 i kön.

Hissen går till Johanna för att hon inte ger upp och har ett leende som smittar.

Ny inspiration

Trodde det var kört med blogglusten men bara av att byta bloggadress så känner jag motivation och inspiration spira. Härligt. Jag älskar ju att skriva så det passar mig perfekt. Tid över kanske inte finns i massor men små korta inlägg ska allt hinnas med.

Just nu känner jag mig lika lycklig som på bilden nedan. Varför vet jag egentligen inte men jag tänker hålla hårt i känslan och plocka fram den de dagar som är lite mörkare än andra.


Det hjälper nog till att jag har mycket roligt planerat här framöver. Vår och sommar 2010 kommer bli bra, mycket bra!

H&M shopping

Jag vet att jag inte ska eller behöver shoppa just för tillfället men när jag förra veckan var inne på H&M´s webshop och fick se dessa ljuvliga skor så var jag helt enkelt tvungen. Självklart gled det med en klänning också.
Hoppas nu att de är lika fina i verkligenheten och att de passar såklart.

299:-

 Jag valde den rosa. 149:-


20100408

Torsdag igen - Veckorna rinner verkligen iväg när man har fullt upp att göra.
På jobbfronten ser det bra ut, jag har två momsar kvar och dem får jag in under morgondagen. De ska vara klara på måndag men det fixar sig, det gör det alltid på något sätt.

I eftermiddag blir det antingen handbollsträning med tjejerna eller agera flytthjälp för Johanna och Jonas.

Kvällen spenderas antingen med lite städ eller framför datorn. Det sistnämnda lockar betydligt mer såklart.

Nu ska jag återgå till jobbet för det är ju ändå därför jag är här men jag kommer tillbaka så fort jag har något på hjärtat.

Smack!

Välkommen hit!

Hej i bloggvärlden!
Nu finner ni mig här istället. Det är samma Charlotte i ett lite nyare fodral.

Jag hoppas finna ny inspiration och att ni kommer trivas här tillsammans med mig.

Stor kram!

RSS 2.0