20100930

Hej mina vänner!
Jag har inte glömt bort er. Har bara haft väldigt mycket att göra fram till nu. Eller jag har mycket att göra fortfarande men kom precis från lunch så då passar jag på att skriva ett par rader här.

Kvällen hos Helén och Patrik igår blev jättelyckad. Vi blev bjudna på underbart god pastasallad och sedan fika efter det. Helén blev jätteglad för presenterna och lilla Amelie var glad nästan hela tiden. Kom hem runt halv tio och då blev det sängen nästan på en gång.

Har haft en fullspäckad och rolig vecka hittills så ikväll skulle jag nog gärna slänga mig i soffan och bara vara men vi får se lite vad som händer. Syster är ju i Göteborg och det händer ju inte alltför ofta så kanske ska umgås lite med henne. Det får eftermiddagen utvisa.
När man talar om trollen så ringer dem. Hon och pappa bjuder på middag idag. Fiskgratäng står på menyn. Gid vad gott och gud så skönt att slippa laga mat själv.

Nu blir det lite jobb här.

Puss och kram

Namnsdag


Grattis på namnsdagen min älskade tok!

20100929

Tjoho!
Ännu en fin dag. Men oj så kallt det var imorse. Så kallt så vi fick skrapa rutorna på bilen. Vi har inte ens lämnat september och får redan skrapa bilrutor. Var ska detta sluta egentligen?
Men trots kylan lyser solen och det är riktigt vackert på utsidan. En fröjd för ögat att se alla vackra färger.

Vilken fin eftermiddag/kväll jag fick igår. Började med en skön promenad från jobbet. Gjorde tre stopp innan jag kom hem. Det första på OKQ8 där jag hämtade ut böcker som jag beställt till mamma och pappa. Det andra stoppet blev på ATG-ombuds-butiken vid Ica. Där hämtade jag ut biljetterna till Robert Gustafsson. Jag och M ska gå tillsammans med Johanna och Jonas i april. Kommer bli skoj. Tredje stoppet blev hemma hos mamma och pappa för att lämna av böckerna. Nöjda och glada blev de såklart.
Sedan begav jag mig hemåt och slängde ihop lite mat. Fläskkotletter med sås och potatis. Sedan fick vi skynda iväg in till stan där bion började halv sju. Och vilken bio sen. Vi såg Bröderna Karlsson. En rikigt bra svensk film. Den rekomenderar jag varmt. Se se se!

När vi kom hem strax innan nio kröp jag ner i sängen direkt, läste ett par sidor och somnade gott.
Men trots massor med sömn inatt kände jag mig oerhört trött imorse. Kanske sovit för mycket :)

Onsdag idag i alla fall och det innebär att jag och M ska hem till Helén i eftermiddag och fira henne med paket och god mat. Hon fyllde ju som sagt 25 år i söndags och då hade jag tyvärr ingen möjlighet att fira henne eftersom det var handboll på schemat. Men idag så. Måste åka och byta en sak innan vi åker dit bara då hon fick en likadan grej i söndags. Sådär skoj med dubbelt upp. Får se vad jag finner istället.

Nu blir det morgonfika.

Puss och kram

Ord

blogg4

20100928


Morning sunshines!
Vilken dag det verkar bli idag. En riktigt vacker höstdag. Önskar nästan att man var ledig så man kunde vara ute och njuta hela dagen. Får njuta i eftermiddag och hoppas på att det är lika fint då. Sol och kallt, är det inte härligt?

Vad händer idag då... Inte lika mycket som igår, blir lite lugnare. Startar med en promenad efter jobbet. Sedan blir det självklart matlagning och efter det troligtvis bio. Vi bokade biljetter till Bröderna Karlsson igår. Hoppas att M inte har det för körigt på jobbet idag för då vet jag att han kommer vara totalt slut ikväll och då blir det ingen bio. Men hemmakväll i soffan är inte fy skam det heller.

Nu blir det jobb. Har en del som ska prickas av på jobblistan idag och ett par telefonsamtal att ringa så bäst att sätta igång på momangen.

Puss och kram

22:54

Vilken dag. Fullt upp fram till nu. Men det tycker jag om.
Jobb, tvätt, matlagning, städ, fixing med bilder, Garmins fotbollsmatch på Heden, renbäddad säng, dusch. Nu har jag landat i soffan men tänker nog förflytta mig till sängen med en gång för ögonlocken är tunga.
Just det, fixat och sorterat bland mina kläder också så nu finns det en hel del att sälja kan jag tala om. Och med tanke på hur lätt de gick att sälja mitt datorbord via Facebook idag kanske jag även lägger upp lite kläder där. Kanske även här. Håll utkik om ni är intresserade.

Nu ska jag hoppa ner i en nybäddad säng. De måste ju ändå vara en av de bästa känslorna.

God natt!

Tips

http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI

En av mina favoritlåtar just nu. Skynda in och lyssna!

20100927

God morgon sötnosar!

Jag som tänkt blogga ikapp mig i helgen. Det blev inget alls med det ju.
Vi börja med att gratta min fina vän Helén. Hon fyllde 25 år igår. Grattis igen hjärtat!

Helgen har varit jättefin. Den började på fredag eftermiddag med tv-spel och massa skratt tillsammans med älsklingen. Efter det åt vi god mat, kikade lite tv och hoppade i säng strax efter tio.

M åkte iväg strax innan fem på lördagsmorgonen och jag tog mig sovmorgon till runt nio. Satte på en film och åt frukost och sedan gick jag bort till mamma och pappa i regnet. Sedan blev det en hel del shopping resten av för- och eftermiddagen. Lovar att bli bätte med foton så ni får se mina fina fynd. Är jättenöjd. Börjar ju ta form en höstgarderob hos mig nu. Finns ju lite från förra året också så ska ta en rensning i garderoben snart. Tänkte jag skulle sälja bort lite kläder också som jag aldrig använder. Känns ju rätt meningslöst att ha dem liggandes bara.
När vi kom hem igen åt vi sen lunch och kikade på semifinalen i Wordcup mellan Frankrike och Rumänien. Ett glas vin senare drog jag mig hemåt för att plocka ordning och börja med maten. M var hemma igen vid halv åtta och strax efter åtta kom Johanna och Jonas över. Blev en väldigt trevlig kväll som bestod av thaimat, bowling och två sällskapsspel om män och kvinnor. Intressant. Kom i söng runt tre.

På söndagen blev det en sovmorgon för både mig och M. Välbehövligt. Var iväg en sväng med mamma och pappa igen medan M fortsatte sova. När eftermiddagen kom var det dags för seriepremiär med Sporttjejerna. Motståndet var Stenungsund. Det blev för tufft och de vann med 15-13. Jäkligt tråkigt. Vi tappade lite för mycket i början. Så jäkla tråkigt. Jag hatar verkligen att förlora. Speciellt med så lite.
När vi kom hem blev det Bingo och fika med M´s mamma och mormor. Både jag och svärmor vann. 100:- till henne och en ny lott till mig (värde 50:-).
Irene Huss och lite mys och sedan hoppade vi i säng.

Måndag igen och en ny vecka ligger framför mig. Spännande. Får se vad som händer.

Nu blev det lite långt här men jag hoppas ni tycker de är okej.

Puss och kram

Alldeles snart tar vi helg

Ska sluta planera en massa alltså för det blir bannemig inte som man tänkt sig då.
M åker ju ner till Karlskorna imorgon för jobb och meningen var att jag och syster skulle gå på Bokmässan. Vi skulle få två biljetter av hennes killes mormor och morfar men nu helt plötsligt så har de bestämt sig för att gå dit själva. Aja. Får se vad som händer imorgon istället. Kanske åker med M ner till Karlskrona. Eller så stannar jag hemma och pysslar lite hemma. Vi får se. Imorgon kväll kommer i alla fall Johanna och Jonas över. De ska bli jätteskoj för de var alldeles för längesen vi träffades nu.

Om en kvart slutar M jobbet och då åker han hit och plockar upp mig. Vad som sker efter det får M bestämma. Han var helt slut när jag pratade med honom vid lunch så kanske åker vi hem direkt. Kan jag ju ta en liten shoppingrunda imorgon istället.... Vi får se. Helger som är oplanerade är också okej.

Ta vara på varandra och njut.

Puss och kram

Hjälp sökes

Nelly  Shoes - Kate Boots Skor från Nelly.com. 299:- Vad tycker ni? Beställa?

20100924

Morning cupcakes!

Det är inte bara fredag idag utan det är också lönefredag. Kan ju inte bli mycket bättre :) Att jag och M ska ha en riktig myskväll ikväll gör det hela ännu bättre. Det behöver vi. Inga datorer. Bara vi.
Vi kommer börja eftermiddagen med lite shopping och sedan avslutar vi kvällen med tacos och en film.
Blir i säng tidigt då M ska upp och köra ner till Karlskrona för jobb imorgon. Han börjar tio så ni kan ju då förstå att han får börja rätt tidigt.

Jo förresten, när M kom hem igår hade han en överraskningsnyhet med sig. Han ska till Jönköping för jobb på mässa 9-10 oktober och jag ska få följa med. Bo på hotell och mysa massor. Självklart är ju M där för jobb men de är bara ett par timmar och då ska jag väl klara mig själv. Tänkte ni skulle ge mig lite tips på Jönköping nu. Finns det något speciellt att se och vart shoppar jag?

Annars tog vi de mest lugnt igår. Blev promenad, lite lite godis och sedan såg vi After Dark med Babsan på fyran. Skrattade gott ett par gånger.

Nu måste jag springa och snyta mig för 510 gången idag. Japp förkylningen stannar kvar.

Puss och kram och HAPPY FREDAG!!

Lär dig livets svåra gåta

Älska
Glömma
och
Förlåta


Ord

Älskar, hatar, saknar, tänker, grubblar, skrattar, gråter, känner, längtar, hoppas, vill, vill inte, nu, då.

20100923

God morgon goingar!
Allt bra med er?

Här är det bättre. Har sovit otroligt gott i natt så känner mig utvilad. Och känner jag mig utvilad så blir jag glad.
Så idag är en bra dag. Går lite långsamt på jobbet så efter morgonfikat så får jag sätta lite fart.

Igår kom H&M katalogen för hösten så satt och kikade i den imorse när jag åt frukost. Verkligen sugen på en shoppingrunda nu och förnya höstgarderoben. Får se om jag kan övertala M om en runda redan imorgon.

Puss

20100922

Tillbaka på kontoret. En dag klarade jag av att vara hemma. Så typiskt mig.
Men de är träning ikväll så jag ville känna av vad jag orkar. Borde kankse inte träna men jag är så himla sugen och handboll är ju verkligen det roligaste som finns.
Behöver isåfall åka och köpa ett par nya handbollsskor efter jobbet. De gamla har verkligen gjort sitt.

Nu måste jag tillbaka till papprena. Ville bara uppdatera om läget här hos mig.

Puss och kram

Ryssland-Sverige

Lite lite tur var de väl ändå att jag blev sjuk just nu.
Word cup för handbollsdamerna börjar idag och först ut är Sverige. De möter Ryssland och de har just nu spelat fem minuter. 1-1 är ställningen.

Tittar ni?

20100921


Här hittar ni mig idag.
Är hemma från jobbet för att kurera mig. Hur tråkigt som helst.
Jag hoppas jag är tillbaka redan imorgon. Är för rastlös för att bara vara men vad ska man göra när febern slår till och huvudvärken tar kål på en...

Nu stänger jag av här en stund och försöker sova mig frisk.

Puss och kram

Korkat

Inte nog med att jag har ont i huvudet för att jag har åkt på världens förkylning och för att jag sov otroligt dåligt och lite i natt. Idag glömde jag också mina glasögon hemma så nu har jag dubbel huvudvärk och ser knappt siffrorna på datorn. Jag blir så otroligt trött på mig själv.

Suck!

Färdigklagat.


Så gick de...

Vad ska man säga om valet.. Nästan sex procent av vår befolkning röstade på Sverigedemokraterna.
Jag kan för allt i världen inte förstå varför. Hur tänker man då?
Samtidigt så är jag inte så förvånad att det blev som det blev. Jag tror inte det var rätt taktisk att försöka tiga ihjäl dem och utesluta dem ur debatter.
Man kan nog vända och vrida på det hur många gånger man vill men nu är det som det är. De kom med i riksdagen och inget av blocken fick majoritet. Nu får vi se vad Fredrik Reinfeldt gör.
Jag är trots allt glad att det är han som får fortsätta vara statsminister och inte Mona Sahlin.

Satt uppe till halv ett och såg valvakan men efter det orkade jag inte mer. Så jag vet inte riktigt vad som kom fram med alliansen. Svårt för dem att ta några beslut så mitt i natten kan jag tänka mig.

Vi får vänta och se.

Nu ska jag ta lite måndagsfika.

Puss och kram

Val 2010

Ingen har väl missat att det är val idag?
Ni har väl gjort er plikt och gått till val. Självklart har jag röstat. Valet var ganska enkelt.
Vill inte ha en kvinnlig statsminister. Så är det bara.

Mamma och pappa gick precis. De har varit här på finmiddag och haft en liten valvaka.
De var tvugna att gå nu då mamma ska upp och jobba vid fem imon.

Jag och M tar oss en äggsmörgås nu och fortsätter kika på valvakan och håller tummarna.

Tycker ni om nya utseendet då?

Puss

Underligt

När jag ska sova och ligger på rygg så lägger jag alltid händerna på magen. Lite på varandra sådär.
Tycker det har en lugnande effekt och har aldrig frunderat över det så mycket.
Det var fram till Roger på RIX Fm pratade om just det i fredags. Han sa att det är så man lägger människor efter det gått bort och deras anhöriga ska komma och få säga hejdå. Så nu vågar han inte ligga så mer för han tror att det kan påverka ödet.....

Vad tror ni?

20100919

God morgon på er!
Ser ni vad klockan är? Kvart över åtta, kvart över åtta en söndag. Ja min kropp tycktes väl sova färdigt nu då.
Men jag känner mig inte pigg för fem öre. Tror jag ska krypa ner under täcket en stund till faktiskt. Syster har ännu inte rört på sig. Ja de är ju här jag är i helgen. På vackra Tjörn hos vackra syster.
Har haft en fin helg. Började med god mat och Idol i fredagskväll. Ett par glas vin också och lite massage och sedan somnade jag som en stock.
Syster kom och väckte mig halv tio igår. Då tyckte hon jag sovit färdigt. Kan ju inte sova bort hela dagen heller.
Blev en god frukost och sedan hämtade vi farmor och körde in till Stenungsund för lite shopping. Syster köpte jeans, farmor en tröja och jag köpte en tröja, trosor, en ring, godis och GT. Just de jag och farmor köpte varsin inflyttningspresent åt syster och Håkan. Farmor ett överkast till sängen och jag en skohylla. Syster fick självklart bestämma. Sedan fick vi varsin trisslott av farmor men ingen vinst för min del. Syrran kammade hem 25:-*2. Skoj för henne. Haha, inte alls avis :)
Farmor bjöd på lunch hos Korvboa och efter det körde vi hem till syster för visning av nya lägenheten till farmor och kaffe och kaka. Blev en heldag med farmor och det var verkligen mysigt.
När vi släppt av farmor hemma och kommit hem hit igen började vi med maten. Det bjöds på potatisgratäng, fläskfilé och pepparsås. Hur gott som helst. Syster min kan minsann.
Nöjda och glada tillbringade vi resten av kvällen framför tv:n med godis, morötter, vin och cider.

Kommer ihåg nu att jag lovade er två saker i fredags som jag inte höll. Det ena var en förändring här inne som inte kom men den är på gång. Så håll utkik.
Den andra var överraskningen från älskling. Det var Garmins nya mobiltelefon. Hur snygg som helst. Den dumma var bara att M glömt bakluckan till mobilen på jobbet så jag har inte kunnat använda den i helgen för det sitter en sensor bak på mobilen så man kunde inte ha på den utan lock. Men de gör inte så mycket. Får börja använda den imon istället. Blev jätteglad för jag har funderat på en ny telefon ett tag. Nu har jag och M samma och han kan allt om den så blir det problem frågar jag honom.

Nä nu kryper jag ner en stund till så hörs vi lite senare. Antagligen efter jag kommit hem till Göteborg. Ska hem och pussa på min prins idag :)

Puss och kram

Happy fredag!

Ännu en arbetsdag är till enda. Så skönt att ta helg. Att den börjar med en överrakning från älskling är ju bara en bonus. Weei!
Sitter och väntar på att han ska hämta upp mig. Borde vara här om ett par minuter så kanske jag borde börja plocka ordning här på kontoret.

Meningen var att vi skulle åka förbi Chilli efter jobbet för att köpa inflyttningspresent till syster och hennes kille men jag märkte precis att jag gått från min plånbok hemma. Kanske M kan sponsra med en slant :)

Ha en fin fredag allihop. Ta hand om varandra.
Jag ska ta hand om min lillasyster!

Puss och kram

!

Kika in här lite senare idag för det är förändringar på gång :)

Nu blir det fredagsfika.


Nyfiken i en strut.

Till lunch idag bjöds det på stuvade makaroner och stekt falukorv. Ingen jättehit men det var vad älskling önskade sig till middag igår och vad gör man inte för sin kära.

I eftermiddag skulle M ha med sig en överraskning från jobbet. Jag är jättenyfiken jag kan tala om.
Jag fullkomligt älskar överraskningar. Jag lovar såklart att tala om för er vad det är ikväll. Kanske ni är lika nyfikna som jag?!

Varning för bildregn

Busigatse bäbisen i stan



Puss från gladaste tjejen


Matdags


Mamma- dottermys <3



Tack för den bästa helgen på länge!
Ni betyder så mycket för mig båda två!

C+I+T=Sant


20100917

Nu har det gått sådär lång tid från bloggen igen. Ber om ursäkt för det. Jag hoppas inte ni har saknat mig för mycket ;)
Har haft fullt upp i livet så jag har helt enkelt inte funnit tid att komma in här och skriva ett par rader.
Men nu så.

Jag åkte ju som sagt till Stockholm förra onsdagen och hade en helt underbar långhelg hos familjen Wiberg/Hedman. Som vanligt. Det blir alltid bra när jag är hos dem.
Vi har myst, shoppat, pratat, lekt med Tove, fikat, gått, tränat, filosoferat, fikat lite mer, ätit god mat, druckit vin och goda drinkar, sett på film, sett på valdebatt, pratat politik, fotat, kramats, lyssnat på musik, skrattat massor.
Listan kan verkligen göras lång. Jag mår så bra när jag är i Stockholm. Jag mår så bra när jag har så många omkring mig som bryr sig och som tycker om. Jag kan verkligen vara mig själv.
Under samma vecka som jag var i Stockholm var M i Turkiet. Hur mycket jag än saknade honom och längtade efter honom så kändes det skönt att få komma från varandra lite och just längta.
När vi möttes i tisdags natt så var det som att bli blixtförälskad på nytt och vi har definitivt fått en nytändning.
I´m in loooooove!

Ni kan ju alltså förstå vad jag har gjort onsdag och torsdag, jo myst en himla massor med min älskling.
Vi har promenerat, ätit god middag och sett på valdebattena. Jag har satt mig in ganska bra och vet precis vilket håll jag är mot och vilka jag ska rösta på. Känns väldigt bra.

Idag är veckans bästa dag här. Jag och M delar på oss igen. Jag åker till Tjörn och flyttar in hos min syster och M åker iväg till en kompis och spelar dator hela helgen. På söndag möts vi igen i kramkalas :) Då ska vi även bjuda mina föräldrar på middag. Fullt upp med andra ord men det tycker jag om.
Hoppas få med mig systeryster på en shoppingrunda imorgon. Blev inte så värst mycket shopping i Stockholm så det finns lite slantar kvar :)

Nu ska jag jobba ett par minuter till sedan blir det lunch med A här på jobbet.
Vi har lite att prata om.

Vi hörs snart igen!
Puss och kram

20100908

Vilken jobbig dag det blev igår. Efter att ha avnjutit en god lunch tillsammans med min älskling så körde jag honom upp till Landvetter där han och två killkompisar skulle ta flyget till Turkiet. Jag måste säga att jag sett fram emot att vara ifrån varandra ett par dagar och jag ska ju tillbringa min semester i Stockholm så behöver inte vara ensam hemma mer än en dag men ändå så kom tårarna när jag kramat och pussat honom hejdå. Sedan kunde jag inte sluta gråta på hela vägen hem så någon jättebra bilist var jag nog inte. Men jag kom hem och åkte tillbaka en stund till jobbet och där kom tårarna igen när vi pratade om M på fikat. Vilken lipsill jag är, jag vet.
Kvällen spenderades i soffan och oj vad tomt det var. Men det gick bra och jag kunde sova nästan hela natten.

Idag har jag jobbat fem timmar och nu ska jag åka hemåt. Första stoppet blir Pressbyrån för att hämta ut tågbiljetterna, har ingen lust att köa på centralen så jag missar tåget. När jag kommer hem ska jag packa ner det sista sedan cyklar jag nog ner till mamma och solar lite. Ska försöka hinna med en löptur också eftersom jag ska sitta ner hela tågresan.

Klockan sju är jag beräknad att vara framme i Stockholm och vad kvällen erbjuder är nog mest bara mys.
Kommer säkert vara ganska trött.

Resten av veckan är oplanerad men jag vet att den kommer att bli bra. Jag tillbringar ju den med min bästa vän!


Vi hörs bloggen!

Puss och kram

20100907

Vill bara säga god natt!
Återkommer imorgon när jag är piggare.

Jag älskar dig M och hoppas nästa tisdag kommer fort!!

20100903

Hej på er!

Vilken fredag jag har. Jag kommer absolut ha anledning att fira ikväll. Varför kommer jag att berätta i sinom tid. Lite hemligheter får man ha ;)

Kvällen kommer i alla fall att spenderas hos mamma och pappa. M är iväg till Marstrand med jobbet och sover över där. Han kommer väl hem imorgon eftermiddag så jag har lite tid för mig själv och det känns faktiskt bara bra. Ska tvätta och städa imorgon på förmiddagen och sen kanske de blir lite shopping. Om det inte blir något i eftermiddag efter jobbet. Kan bli så :) Känner att jag är värd något fint. Jo de får nog bli ett stopp på Frölunda Torg.

Vill köpa mig lite nya fina blommor också. Känns så tråkigt hemma just nu. Kanske åker en sväng förbi IKEA imon då för där såg ja de sålde billiga orkidéer. De är ju underbart vackra.

Nu ska jag sluta ordbajsa och jobba på lite.

Puss och kram

Kärlek


Jag älskar dig M
Utan dig kan jag inte andas
Utan dig känner jag mig inte hel
Du får mig att skratta och må bra ändå in i själen

♥ Handboll

♥ Hur kunde jag någonsin sluta spela handboll?
Så roligt som jag haft ikväll har jag inte haft på länge. Jag älskar de. Att få känna klister på fingrarna igen och känna svetten i pannan var underbar. Jag känner mig så lycklig.
Nu kör vi!

20100901

Skrev precis ett långt inlägg men det bara försvann... Konstigt.
Får väl börja om då.

Första september idag. Känns konstigt att byta ut åttan mot nian. Men september visar sig från sin bästa sida.
Solen lyser och himlen är alldeles blå.

Idag är det full rulle på jobbet. Det känns skönt. Jag blir mer effektiv och får gjort mer när jag har mycket att göra. Ska stansa på här för snart är det eftermiddagsfika.

Ikväll står handbollsträning på schemat.

Puss och kram

Vinst!

Hejja Garmin!

Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeem - ett vann de med igår.
Min älskling släppte alltså bara in ett mål på 40 minuter. Jag önskar att jag hade fått se matchen.


RSS 2.0