20100521-20100523

Hej darlings!

Vilken bra helg jag haft. I fredags blev det middag och lite spel på Casino Cosmopol tillsammans med min M, Annette och hennes Jonatan. Efter det hämtade vi upp öl hos Peter och åkte vidare till pappa där han och M tog en whiskey innan vi åkte hem och sov ett par underbar timmar.

Lördagen började med en god frukost på balkongen i solen och sedan vidare in mot stan för Göteborgsvarvet. I en otrolig värme lyckades M ta sig runt på 2 h 33 min. Så stolt att han tog sig runt. Hem och duscha och sedan vidare ner mot Kungsbacka för att släppa av M på en Mexicofest. Tog lite längre tid än väntat då vägar var avstängda och vägarna var små och krokiga.
Själv åkte jag sedan hem till Johanna och Jonas för en bit mat, godis och Flickan som lekte med elden.
Vid midnatt ville pojken bli hämtad och snäll som man är gjorde man självklart det. Var hemma runt halv två och då stupade vi i säng båda två.

Söndagen blev den bästa dagen. Fick äntligen träffa de två andra flickorna som jag ska åka till Paris med, Lotta och Madde. Hur goa som helst och jag kom in i gänget med en gång. Tack för att ni fick mig att känna mig så välkommen!
Meningen var planering av resan på förmiddagen och Islandshästridning på eftermiddagen men stället dit vi skulle hade dubbelbokat så det blev ingenting med hästarna. Istället satt vi i solen hela dagen och tjötade och grillade flintastek. Åkte hemåt runt sju från Madde och påvägen hem var jag uppe och kikade på både Lottas och Annettes lägenheter. Jättefina. Man blir så sugen på att göra om själv när man ser hur andra har det.
Hemma runt åtta och då blev det mat igen tillsammans med M, Johanna och Jonas. Kvällen avslutades i deras soffa framför en Wallander film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0