20101129

Tjopp tjopp där ute i Sverige!
Allt bra med er denna morgon?

Jag känner mig smått stressad och har en konstig jobbig huvudvärk men försöker lägga det åt sidan för denna veckan är det fullt upp och det vill jag orka med.
Visar lite senare vad det är exakt jag ska hinna med.

Helgen började i fredags eftermiddag. M skulle iväg på bowling och fest och min fredag var oplanerad. Eller ah jag hade tänkt sätta upp stakarna i fönstret och byta gardiner. Istället ringde jag Johanna och tyckte vi skulle ta oss en promenad. Så blev det och efter en kall men härlig promenad hjälpte jag henne upp med lite påsar med granris som hon hade liggandes i bilen. Där stannade jag sedan och såg Idol och åt god Kinamat från Bamboo.

När jag kom hem var det inget vidare att se på tv så jag satte på lite julmusik, strök gardiner och satte upp adventsstakarna. Så fint blev det. Ljuset blir mysigare och behagligare än de vanliga lamporna.
Sedan slockade jag som ett litet barn i soffan och vaknade inte förrän ett när jag fick ett sms av en onykter pojkvän som ville bli hämtad i Tuve. Tur det finns gps:er annars hade jag aldrig kommit fram. Vi var hemma runt två igen och vi slocknade fort båda två.
Klockan ringde nio på lördagen för match klockan tolv. Förlorade med 17-8 och mer behöver jag inte säga.
Dagen spenderades sedan tillsammans med bästa pojkvännen på en långpromenad och bus med Bamse i snön, adventsstädning hemma, god middag och sedan en promenad bort till mamma och pappa där vi stannade och kikade på Så mycket bättre.
Kvällen avslutades i soffan med mys.

Skön sovmorgon igår och sedan tillbringade jag halva söndagen i soffan med filt och huvudvärk. På kvällen kändes det lite bättre så då tog M med mig på bio där vi såg Harry Potter. Jag tyckte den var bra, M okej. Nu väntar vi båda med spänning på en fortsättning och avslutning.
Var hemma halv nio och då kikade vi på Vem kan slå Filip och Fredrik och jag fick en skön fotmassage.
En lugn och skön helg. Nu väntar decemberhelger och full rulle.


Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Tack för att du står vid min sida varje dag ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0